Erhverv

Dokumenthåndtering

Kontormedarbejdere bruger op til otte timer om ugen på at lede efter dokumenter*, hvilket er spild af tid og penge. Det behøver ikke være sådan. Med Canon Document Management Solution kan du håndtere dine dokumenter mere effektivt, reducere manuel håndtering samt hurtigt og sikkert hente dokumenter fra en hvilken som helst placering. Så du har nu mulighed for at arbejde mere effektivt, spare penge og reducere stress på dit kontor med dokumentstyring.

Canon Document Management Intelligence sætter ganske enkelt alle områder af din forretning i stand til at anvende dokumentbaseret information mere effektivt. Det gør det muligt hurtigt og præcist at søge efter og finde dokumenter, uden at skulle flytte et eneste ark papir eller forlade skrivebordet.

Udvekslingen og distributionen af dokumenter uden brug af fax eller tidskrævende posttjenester gør det hurtigere og nemmere end nogensinde før at opfylde dine kunders krav, uanset om du arbejder på hovedkontoret, i en afdeling eller derhjemme.

Vores veluddannede forretningsløsningskonsulenter får i samarbejde med dig en forståelse af dine behov. Med deres store erfaring kan de hjælpe dig med at identificere mulige forbedringer, som kan realiseres i din virksomhed ved hjælp af Document Management Intelligence. Og da vores systemer er modulære, er det nemt at integrere dem uden større ændringer af de eksisterende processer og derved minimere de udgifter og afbrydelser, som indførelsen af nye systemer ofte er forbundet med.

Med ekspertise inden for forskellige brancher og forskellige anvendelsesområder inden for jura, sundhed, uddannelse og forsikring er Canon Document Management Intelligence specifikt designet til at virkeliggøre din virksomheds potentiale og give et hurtigt og målbart investeringsafkast.

Ved at vælge Canon får du gavn af vores enestående "totaltilbud". Du får et enkelt kontaktpunkt gennem vores erfarne konsulenter, der kan anbefale de rette komponenter, som egner sig specifikt til dine forretningsbehov. Og hvad mere er, vores vedvarende assistance sikrer, at dit system fortsætter med at udvikle sig i trit med dine skiftende behov.

*Blue Lion Research


spacer
					image
Relateret software
Personligt 'workspace'
Sikkerhed
Océ Software
Océ File DispatchIT
Løsninger til dine behov
Farvestyring
Variabel dataudskrift
Produktionens workflow