Erhverv

Sikker lagring af dokumenter

Mens 80 % af de data, vi benytter os af hver dag, nu er i elektronisk format, bliver kun 20 % opbevaret i en formel database¹. Canon kan hjælpe organisationer med at levere dokumentsikkerhed, samtidig med at det bliver nemmere for brugere at samarbejde og udveksle oplysninger.

Dine udfordringer

  • Adgang til de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt
  • Beskyttelse af fortrolige dokumenter
  • Opbevaring af oplysninger om overholdelse og juridiske formål
  • Reducering af de høje omkostninger for dokumentopbevaring

Vores løsning

Med Canon får du sikker dokumentlagring og muligheden for nemt at hente oplysninger via et brugervenligt content management-værktøj.

Fordelene

Spar tid på at søge efter oplysninger ved at tilføje indekser til dine dokumenter i søgning med fuld tekst og metadata.

Tilbyd dokumentsikkerhed ved tildeling af adgangsrettigheder til at få vist, redigere, printe og distribuere oplysninger på tværs af organisationen.

Etablér juridisk overholdelse ved at overholde politikker for dokumentopbevaring og samtidig sikre den seneste version af et dokument.

Reducér omkostninger ved lagring af dokumenter elektronisk og ved hjælp af et enkelt program til at se hver enkelt, uanset filformat.

¹ Kilde: Quocirca, 2012

Find ud af mere

Canon er medlem af Executive Leadership Council i Association of Information and Image Management – AIIM.

AIIM Executive Leadership Council samler de dygtigste tænkere, bedste fagfolk og ledere inden for information management for at diskutere, definere og angive fremtiden for information management.