Erhverv

Automatiseret formularbehandling

Du kan forbedre den måde, din organisation håndterer virksomhedsformularer på, herunder kunderegistreringsformularer, formularer til personaleomkostninger og markedsanalyser.

Canons automatiserede løsning til behandling af formularer, der er skræddersyet efter dine præcise specifikationer, indsamler data på sikker vis og udtrækker data fra selv de mest komplekse papirformularer og elektroniske formularer. Nu kan du dele resultaterne og markere fejl automatisk, før analysen foretages, samtidig med at elektronisk arkivering af hver formular giver nem adgang i overensstemmelse med krævede standarder.

Vidste du det?

70 % af virksomheder, der overvejer at scanne og registrere data, forbedrer responstiden med x3 eller mere – AIIM 2012

X6 – forbedring af svartider med automatiserede formularbehandling – AIIM 2012

Hvorfor Canons automatiserede formularbehandling?

Reducér dine omkostninger

Som en genanvendelig og genbrugelig løsning kan du automatisk behandle formularer uden behov for dyre specialister og de høje ekspeditionstider for manuelle processer.

Få større kontrol

Canons automatiserede formularbehandling øger din kontrol over virksomhedens oplysninger og bevarer følsomme data i organisationen. Fuldt overblik over de dataarbejdsgange, der giver dig mulighed for at identificere områder, der kan forbedres.

Arbejd hurtigere og smartere

Data kan behandles hurtigt og præcist uden behov for dyre specialister, menneskelige fejl reduceres, og ekspeditionstiden forbedres drastisk.

Overhold kravene

Med Canons automatiserede formularbehandling markeres fejl nemt, og der kan angives regler for manuel indgriben. Kontrolstandarder gennemføres for at sikre, at alle data opfylder dine sikkerhedsdirektiver og administreres, lagres og registreres korrekt for at lette genfinding og revision.

Find ud af mere