Erhverv

På farten

Vær produktiv, når du er på farten, med Canons kompakte og lette USB- og batteridrevne print- og scanningsløsninger med Wi-Fi.

Nyd friheden ved at kunne printe fra og scanne til cloud-tjenester, uanset hvor du er, samt nem trådløs printning og scanning, der giver dig fleksibilitet til at arbejde hvor som helst.

On the Move

Farveprintere

Farveprint på farten.

Scannere

Kompakt og praktisk scanning, hvor som helst.

Hvorfor vælge Canon, når du arbejder på farten?

Perform

Ydelse

USB-funktionalitet giver dig fleksibiliteten til at scanne og printe professionelle dokumenter af høj kvalitet, uanset hvor dit arbejde fører dig hen.

Connect

Opret forbindelse

Scan, del, få adgang til og print oplysninger på farten ved hjælp af nem print og dokumentstyring direkte fra din mobile enhed.

Save

Spar

Vores mobile print- og scanningsløsninger giver dig teknologien og funktionaliteten til nemt at arbejde på farten og få mest muligt ud af din kostbare tid.

Sustain

Bæredygtighed

Ved hjælp af USB-enheder med lavt strømforbrug og digitale løsninger, kan du nemt overføre data mellem placeringer, mens du holder energiforbruget og CO2 nede.

Home Office

Hjemmekontoret

Har du brug for en enkel, omkostningsbesparende løsning til dit hjemmekontor? Vi har en række print- og scanningsprodukter, der passer perfekt.

Small Office

Det lille kontor

Ønsker du at dele funktioner til print af store mængder og scanning på tværs af et lille kontor? Vi tilbyder hurtige, effektive løsninger med en række tilslutningsmuligheder.