Erhverv

Hjemmekontoret

Canon har de perfekte print- og scanningsløsninger til dit hjemmekontor.

Alle produkter i vores serie til små virksomheder er enkle at bruge og har smarte teknologier, der er med til at gøre din virksomhed effektiv, forbundet og køreklar, og de passer perfekt ind i hjemmet og leverer fremragende kvalitetsresultater og pålidelig ydeevne hver gang.

Home Office

Praktisk og prisbillig, kvalitetsfarve i hjemmet.

Driv din virksomhed omkostningseffektivt.

Imponerende farveprint.

Hurtig, kompakt, effektiv.

Kompakt og praktisk scanning, hvor som helst.

Hvorfor vælge Canon til hjemmekontoret?

Perform

Ydelse

Vores produkter til hjemmekontorer tilbyder den hastighed, kvalitet og pålidelighed, du behøver, for at forbedre dine arbejdsprocesser – og de passer perfekt ind i dit hjemmemiljø.

Connect

Opret forbindelse

Wi-Fi-tilslutning giver dig fleksibiliteten til nemt at få adgang til din printer eller scanner, uanset hvor i hjemmet du er, samt at printe fra eller scanne til din smartphone og tablet.

Save

Spar

Indbyggede teknologier, som f.eks. Auto Power On, 2-sidet print og intelligent software, kan hjælpe dig med til at spare tid, energi og omkostninger – dette gør din virksomhed mere effektiv og rentabel.

Sustain

Bæredygtighed

Du kan sænke din miljøpåvirkning ved hjælp af vores energibesparende løsninger, der sparer papir og blæk, og genvinding af dine blæk- og tonerpatroner er nemt.

Small Office

Det lille kontor

Ønsker du at dele funktioner til print af store mængder og scanning på tværs af et lille kontor? Vi tilbyder hurtige, effektive løsninger med en række tilslutningsmuligheder.

On the move

På farten

Er du på udkig efter mobile arbejdsløsninger? Du kan nemt scanne, dele, få adgang til og printe, mens du er på farten, ved hjælp af vores kompakte USB- og batteridrevne muligheder.