Canon og produktion

Manufacturing-Hero

"Vi har nu et fast greb om vores kreditorsystem og behandler fakturaer 40 % hurtigere end før. Når man tilføjer de penge, der spares ved færre rykkergebyrer, har Canons løsning resulteret i en samlet besparelse på 30 %."

Bert Rijkmans, Information

Communication Executive

At give dig mulighed for at være den bedste

Producenter er nødt til at tage fat på de voksende mængder af oplysninger på tværs af komplekse netværk og forsyningskæder.

Canons virksomhedsløsninger og serviceydelser hjælper dig med at sikre, at de rigtige oplysninger kommer ud til de rette personer på rette sted på det rigtige tidspunkt. Dette sker ved at sammenkæde og optimere vigtige processer og vigtig kommunikation internt på tværs af forsyningskæden og med dine kunder. Det giver dig mulighed for at få produkter på markedet hurtigere, reducere omkostninger og frigøre værdifulde medarbejderes tid til at fokusere på andre og mere rentable aktiviteter.

Hvordan kan du så øge din produktivitet? Hvordan kan du forny dine oplysningsprocesser, fremskynde beslutningsprocessen og reducere gennemløbstider? Alt sammen, mens du overholder krav og bestemmelser samt standarder som forventet af kunderne?

Vores løsninger og serviceydelser

Vi har været producent i 75 år, og gennem vores samtaler med kunder, deler vi din passion for industrien og har en dyb forståelse af dit behov for at fremme innovation, øge produktiviteten, vokse rentabelt - og yde dit allerbedste.

Vi har meget mere at tilbyde producenter end blot høj kvalitet og driftsikker hardware. Dette inkluderer en omfattende portefølje af professionelle serviceydelser og support, virksomhedsløsninger og ekspertrådgivning.

Sammen kan vi hjælpe dig med at fremme driftsbesparelser på tværs af produktionsværdikæden og fremme skabelse af ny forretning, ved at omdanne den måde, du interagerer med dine kunder, administrerer dine forretningsprocesser og indfører nye måder at arbejde på. Det er derfor producenter i hele Europa stoler på, at Canon giver dem muligheden for at realisere deres ambitioner og blive den bedste inden for deres felt.