Erhverv

Sådan hjælper vi små advokatfirmaer med at være exceptionelle


Vi forstår, at små advokatfirmaer som jeres udvikler sig hurtigt. Men uanset om du typisk arbejder hjemmefra som eneste partner, som del af et større team eller konstant er på farten, kan vi finde en komplet dokumenthåndteringsløsning til dig, så du altid kan være et skridt foran konkurrenterne.

Arbejder du i et team?

Et bredt udvalg af højtydende printere og scannere med en række tilslutningsmuligheder, som giver ubesværet og sikker deling på tværs af kontoret, gør det nemt for hele teamet at printe et stort antal sagsfiler eller scanne og arkivere kundedokumenter.

Inkjet-farveprintere

Laserprintere

Scannere

Er du partner i et firma, eller arbejder du for dig selv?

Lad os hjælpe dig med at finde de smarte, enkle og omkostningseffektive løsninger, som Canon tilbyder - herunder kompakte multifunktionelle enheder, der sikrer print i høj kvalitet, samt mulighed for at scanne og gemme sikkert.

Inkjet-farveprintere

Laserprintere

Scannere

Er du en advokat, der er på farten?

Vi kan finde de rigtige Canon-produkter til dig, så du kan scanne dokumenter på kundemøder på en sikker måde, nemt printe fra iOS- eller Android-tablets eller smartphones, gemme dokumenter i en cloudbaseret tjeneste, sende dokumenter, som teamet på kontoret kan printe, og meget mere.

Scannere

Inkjet-farveprintere

Laserprintere

Hvad betyder det for dig at arbejde exceptionelt?

Uanset hvordan du arbejder, finder vi den perfekte Canon-løsning til at hjælpe dig med at arbejde på en exceptionel måde. Det gør vi ved at give dig mulighed for at:


Arbejde ambitiøst

Fremtidssikre dit firma med innovative løsninger af høj kvalitet, der kan imødekomme de skiftende behov i branchen.

[MASTER] Picture_small-business

Arbejd sikkert

Sørg for, at alle følsomme sagsdokumenter, data og programmer opbevares sikkert med den seneste print- og scanningsteknologi, mens du samtidig overholder strenge myndighedskrav.

Arbejd effektivt

Digitalisér gamle dokumenter let og ubesværet, og strømlin dine arbejdsprocesser med cloudteknologi.