Canon for advokatfirmaer

legal_web

At leve op til klientens krav, fastholde rentabilitet og forblive konkurrencedygtig

Med presset for at blive mere konkurrencedygtig, forbedre servicen over for klienter og reducere omkostningerne kaster advokatfirmaer et nyt blik på deres arbejdsmetoder og deres vigtigste processer. Førende advokatfirmaer omfavner digitaliseringen, finder innovative måder at kommunikere med deres klienter på og reducerer omkostningerne. Samtidig bliver de mere og mere stringente i deres fortrolighed og i deres overholdelse af øvrige krav og bestemmelser. Vi leverer processen og praksissen til at transformere de operationer, der holder retssystemets hjul i gang.

Vores erfaring med advokatfirmaer over hele verden har givet os en dyb indsigt i de processer og teknologier, der kan gøre en forskel, der kan omdanne advokatkontorer. Vi kan give virksomhederne bedre oversigt over alle omkostninger i forbindelse med en sag, hvilket gør det nemmere at få dem dækket ind hos klienterne, uanset hvordan de er faktureret. Den samme klarhed over processen hjælper til at afhjælpe oplysningsflaskehalse og hjælper med versionskontrol og revisionshistorik - en væsentlig faktor for compliance.

Vores løsninger og serviceydelser

Vi arbejder med advokatkontorer i alle størrelser over hele Europa fra selvstændige lokale virksomheder til store, private institutioner. Vores løsninger og serviceydelser skaleres i henhold til behovene i det pågældende firma og tager hensyn til fusioner og overtagelser og holder trit med efterspørgslen.

Vores internationale erfaring har vist os, at godt nok er der mange kulturelle nuancer, men behov i forhold til vigtig compliance, dokumenthåndtering, print og scanning i advokatkontorer forbliver uændrede.

Ligeledes er udfordringerne vedrørende omkostningsstyring, servicekvalitet og levering af enestående kundeoplevelser de samme.

Derfor henvender mange firmaer sig til os for at få hjælp til de tjenester, systemer og processer, der udgør fundamentet for varig klientloyalitet og effektiv compliance. Canons løsninger baner vejen for oprettelse og levering af serviceoplevelser, der gør klienterne glade.