Erhverv

Canon og inhouse-print

Forbedret ydeevne

Høj kvalitet ved høj hastighed

Canon hjælper Volkswagen med at opfylde krav om hurtigere leveringstider

Think digital

Canons magasin til printsamfundet.

Sådan får du klaret tingene internt

Canon har givet PCS mulighed for at udvide sine interne printfaciliteter

Sådan får du klaret tingene internt

Canon har givet PCS mulighed for at udvide sine interne printfaciliteter

Ni ud af ti organisationer vurderer print som "afgørende" for deres virksomhedsdrift*. Men nu, hvor digitale medier giver ledere mulighed for nemmere at måle investeringsafkastet, skal interne printfaciliteter begrunde den værdi, som de tilføjer deres organisationer og deres eksistens over for den øverste ledelse.

Som førende inden for professionelle printløsninger er vi hos Canon klar til at give dig alt det, du har brug for. Fra tjenester til markedsindsigt og forretningsudvikling til hardware, software og support kan vi hjælpe dig med at levere digitale printtjenester af høj kvalitet, som tilfører værdi til dine kunder.

* Corporate Reprographics: Trends and Opportunities (Canon-sponsoreret Insight-rapport i interne printfaciliteter af Rochester Institute of Technology)

Imødekommelse af dine udfordringer på alle niveauer

Ved at arbejde sammen fra starten kan vi skabe forbedringer i forbindelse med dine printopgaver. Ved at kombinere omfattende forskning i printsektoren og direkte samtaler med vores kunder har vi sikret os, at vores produkter og tjenester er udviklet til at opfylde de seneste krav til interne printfaciliteter:

 • Minimering af omkostninger og maksimering af værdien af investeringer
 • Topmoderne tjenester til alle kundernes printrelaterede behov
 • Stigende oplag ved at holde sig foran konkurrerende tilbud
 • Udvikling af bæredygtige fremgangsmåder, der matcher organisatoriske politikker

Læs videre for at finde ud af, hvordan Canon kan hjælpe.

Find ud af mere

CRD Performance Enhancement Essentials

Gratis ressource til vejledninger om strategisk og taktisk rådgivning på nøgleområder inden for moderne CRD-administration.

Brancheindsigt

See the Bigger Picture er Canons seneste rapport, der fremhæver, hvordan mediekøbere i hele Europa benytter print, og hvilke ydelser de er på udkig efter fra deres leverandør af printtjenester.

Think Digital

Canons magasin til printbranchen

Kundecases

Se, hvad disse virksomheder siger om deres partnerskab med Canon.

Tag din virksomhed til det næste niveau med Canon

Hvis du vil tage din printvirksomhed til det næste niveau, skal du være i stand til at udnytte nyt potentiale for at åbne op for nye muligheder. Canons Essential Business Builder Program er designet til at give dig en pakke af brancheførende værktøjer og undervisningsworkshops samt økonomisk sagkyndig rådgivning, der er designet til at give øget succes for din printvirksomhed.

Ved at udnytte den eksisterende ekspertise med viden og færdigheder, du kan få fra Essential Business Builder Program, vil du kunne håndtere fremtiden med fornyet tillid.

  Administration af omkostninger med Canon

  At få print inhouse som en velfungerende printfacilitet giver betydelige besparelser i organisationen. Vores forskning viser, at disse besparelser kan være 10 % til 20 % sammenlignet med udgifterne til eksterne leverandører. Op til to tredjedele af interne printere opnår dog besparelser på mindre end 10 %.

  Hos Canon har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at forstå og administrere dine omkostninger – ved at tilbyde markedsundersøgelser, der identificerer trends og nye forretningsmuligheder til uafhængig rådgivning om at styrke virksomhedens præstation. Vores Essential Business Builder Programme tilbyder også hjælp til vurderingen af denne præstation ved at optimere dine printfacilitetsfunktioner og udvikle detaljerede virksomhedsplaner samt til at fremme dine tjenester via nye tilgange til salg og marketing.

   Opfyldelse af kundens forventninger med Canon

   Skiftende krav inden for centrale afdelinger, som f.eks. Salg & Marketing eller Distribution, er ensbetydende med, at interne printere skal være i regelmæssig kontakt med kunder for at kunne reagere med passende tjenester.

   Vores forskning viser, at interne printere, der f.eks. opererer med en web-til-print-tjeneste, opnår en kundetilfredshed på 94 %. Det vil gavne dine kunder, hvis du indgår partnerskab med Canon, der kan tilbyde de nyeste fremskridt, f.eks. multikanalkampagner og e-handel. Med mere effektiv kommunikation kan du hjælpe dem med at opnå vigtige virksomhedsmål og udvide din værdi for virksomheden.

   Nøgletal

   87 % af mediekøbere ser print som en vigtig del af deres kommunikationsudbud
   47 % af mediekøbere ser "mest værdi for pengene" som de vigtigste kriterier ved valg af en leverandør af printtjenester
   36 % af mediekøbere kender ikke Print on Demand

   Kilde: See the Bigger Picture, Insights Report 2012

   Opnå produktivitetsfordele med Canon

   I denne digitale tidsalder forventer interne printkunder det samme output i høj kvalitet fra mindre job med hurtigere leveringstider. Ifølge vores undersøgelse kræver 57 % af jobbene print, der skal være afsluttet samme dag.

   Ved at arbejde med dine teams kan vi hjælpe med at identificere områder, hvor der kan ske forbedringer. Vi vil også anbefale den bedste kombination af teknologi og støtte til at opnå produktivitetsfordele på tværs af dine printfunktioner. Fra enheder til billedbehandling og printproduktion til innovative programmer til arbejdsgange og vedligeholdelseskontrakter vil vi give dig mulighed for at levere mere pålidelige og produktive tjenester.

   Forbedring af bæredygtigheden med Canon

   Miljømæssige kvalifikationer er vigtige for de fleste organisationer. Det gør det vigtigt, at interne printfunktioner er i stand til at bidrage til virksomhedens miljøstrategi.

   Selvom din virksomhed ikke har et certificeret miljøstyringssystem, som f.eks. ISO 14001, kan du stadig anvende politikker om brug af genbrugsmaterialer og certificerede papirer samt håndtering og reduktion af affald.

   Ved at fremme de miljømæssige kvalifikationer mere effektivt kan du vise organisationen, hvordan printfunktionerne understøtter overordnede CSR-mål og tilfører værdi gennem energibesparelser og mindre affald.