Erhverv

Canon og sundhedssektoren

Samarbejde

Reaktion på forandringer

Læs Healthcare Vision for at få indsigt og udtalelser fra hele Europa

Sådan hæves standarderne i sundhedssektoren

Canon kan hjælpe dig med at opfylde branchens seneste krav

Sundhedsvæsenet er under konstant pres for at forbedre kvaliteten i pleje, men denne udfordring bliver stadigt vanskeligere at opfylde.

Ligesom andre virksomheder verden over står organisationer inden for sundhedssektoren over for en fremtid med krympende budgetter. It-afdelinger skal anvende og integrere flere systemer end nogensinde før. I mellemtiden skal en enorm mængde data opbevares forsvarligt for at sikre overholdelse af strengere bestemmelser om fortrolige oplysninger om patienten.

eSundhed ses som løsningen, hvilket EU-kommissionen også er fortaler for. Som førende i feltet tilbyder Canon organisationer af alle størrelser inden for sundhedssektoren de sikre løsninger til at forbedre arbejdsgange og forvandle patientpleje.

Imødekommelse af dine udfordringer på alle niveauer

Hos Canon mener vi, at teknologien spiller en vigtig rolle i at levere bedre patientpleje af høj kvalitet. Det er grunden til, at vi har arbejdet tæt sammen med sundhedsinstitutioner i over 70 år for at udvikle innovative teknologiske løsninger for at imødekomme de nyeste udfordringer inden for sundhedssektoren, herunder:

 • Reaktion på et stadigt skiftende sundhedslandskab
 • Forbedring af arbejdsgange og processer, der styrer patientjournaler
 • Opfyldelse af myndighedskrav og beskyttelse af data

Læs videre for at finde ud af, hvordan Canon kan hjælpe.

Find ud af mere

Kundecases

Se, hvad disse virksomheder siger om deres partnerskab med Canon.

Reaktion på forandringer

Ifølge en nylig undersøgelse* mener 50 % af europæiske fagfolk inden for sundhedssektoren, at nationale regeringer bør have til opgave at sikre, at borgerne forbliver raske. Men 58 % mener også, at politikerne skal tilskynde borgerne til at tage mere ansvar for deres egen sundhed.

I en verden med skiftende ansvar og skiftende politiske, økonomiske og sociale krav til sundhedssektoren har dem, der arbejder i marken, brug for at vide, at de har den støtte, de har behov for, for at fortsætte med at yde fremragende patientpleje.

Fra avanceret sundhedsudstyr til administrationsværktøjer til patientjournaler - Find ud af, hvordan anvendelsen af den nyeste viden og teknologi kan hjælpe din organisation med at opfylde de skiftende udfordringer for sundhedssektoren.

Forbedring af produktiviteten

EU-kommissionen, der allerede har vist et stort engagement i teknologi, investerer op til 100 millioner euro om året i forskning inden for elektroniske processer og kommunikation. Målet er, at eSundhed og digitalisering af patientjournaler vil blive udbredt inden 2020.

Nogle af vores kunder drager allerede fordel af implementeringen af innovative digitale løsninger til arbejdsgange, der gør de daglige aktiviteter mere effektive, forbedrer administrationsprocesser og hjælper sundhedssektoren med at levere en høj kvalitet.

  Overholdelse af krav og datalove

  Strenge regler omfatter administration og deling af patientdata, og organisationer inden for sundhedssektoren bør forvente sikre løsninger, der opfylder disse lovmæssige krav.

  Hos Canon investerer vi 8 % af vores omsætning i Forskning og Udvikling til udvikling af nye teknologier, som opfylder specifikke branchestandarder inden for sundhedssektoren, såsom DICOM og HL7.

  Forskning viser, at 60 % af europæiske fagfolk inden for sundhedssektoren forudser en udbredt anvendelse af mobilteknologi i den nærmeste fremtid*. Derfor fortsætter Canon med at investere i tjenester og løsninger, der skal hjælpe fagfolk inden for sundhedssektoren, både i dag og i morgen.

  * Healthcare Vision, skrevet i samarbejde med The Economist Intelligence Unit, juni 2012