Industrial sector header image

Industrielt og funktionelt

Fra tapet og telefonetuier til prototyper på én dag: Din virksomhed er nødt til at være fleksibel, og din produktion er nødt til at være alsidig. Med Canons løsninger kan du bevare førertrøjen.

Print næsten alt

Det, I producerer, ændrer sig fra dag til dag. Så I har brug for produktionsløsninger, der ikke kun opfylder standardkrav, men som er fremragende. I har brug for løsninger, der kan klare alle slags opgaver og er fleksible nok til at håndtere komplicerede personaliseringsprocesser. Med Canons UV-flatbed og efterbehandling kan I leve op til jeres kunders krav og skabe nicheløsninger uden problemer.

Få de seneste nyheder fra branchen

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Læs vores Think Creative Guide, et magasin med de seneste analyser og de nyeste tendenser, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens designmarked.

Digital print in industry

Digitalt print i branchen

I en tid, hvor printbranchen gennemgår en tydelig forandring i kølvandet på en vækstperiode på det digitale printmarked, har du mulighed for at opdage, hvordan Canon kan hjælpe printserviceleverandører med at gribe denne nye og spændende mulighed i branchen.

Manufacturing your future with digital print

Skab din fremtid med digitalt print

Digitalt print er et hurtigt voksende marked, og der findes en række innovative applikationer inden for produktionsområdet, der både kan glæde kunderne og give større indtægter.

Se, hvad virksomheder som jeres har opnået med Canon

Se de produkter, der passer bedst til din virksomhed

ProJet 660Pro Default.jpg

ProJet 660Pro

3D-printeren ProJet660Pro producerer dele i utrolig smukke farver. Med nogle af de hurtigste printhastighed kan du forvandle dine idéer til foto-realistiske konceptmodeller og prototyper i løbet af få timer til en meget lav pris per del.

Flatbed Printers for Industrial Applications

Flatbedprintere til industrielt brug

Industrielle og specialprintapplikationer retter sig mod produktionsorienterede printprocesser uden for display-markedet.

Arizona_6170_XTS_Default.jpg

Arizona 6170 XTS

Arizona 6100-serien omfatter brugervenlige flatbedprintere til store oplag og leverer produktivt print på rigide medier og sætter nye standarder for kvalitet, fleksibilitet og driftssikkerhed.