Erhverv

Fakturaoprettelse

Skær ned på den tid, du bruger på at fakturere dine kunder, og drag fordel af e-distribution, bedre udformede fakturaer og en lavere administrativ arbejdsbyrde. Med Canons Invoice Generation-løsning kan du opleve hurtigere, fuldt automatisk fakturaoprettelse og -distribution i både digitale formater og papirformater.

Med Canon Invoice Generation er det hurtigt og enkelt at styre indsamlingen af bilag og validering af oplysningerne. Du kan nemt foretage layout- og formatændringer, og distributionen udføres ved et tryk på en knap. Mist aldrig et dokument ved hjælp af digital adgang til alle fakturaer, og bidrag til bedre kundeservice ved at oprette statusrapporter – alt sammen ved hjælp af Canon.

Vidste du, at...?

70 % af alle organisationer kæmper med at finde bilagene – AIIM 2012

30 timer er det estimerede tidsforbrug, som virksomheder bruger på manuelt at udarbejde fakturaer – Canon/KAE 2013

49 % af alle betalinger kommer for sent for størstedelen af virksomhederne. – RS Consulting/Canon Europe 2011

Hvorfor Canon Invoice Generation?

Reducér dine omkostninger

Ved at minimere vedligeholdelsen af udstyr, omkostningerne ved dokumentlagring og antallet af fakturaer, der skal sendes med posten, kan Canons Invoice Generation-løsning forvandle din administration til en indtjeningskilde.

Få større kontrol

Med brugerdefineret fakturaudformning og fuldstændig synlighed af dine processer kan du foretage mere indsigtsfulde ledelsesbeslutninger. Forbedrede rapporteringsmuligheder og forudplanlagt afsendelse og overvågning giver dig mulighed for bedre kundeservice.

Arbejd hurtigere og smartere

Vores automatiserede fakturaoprettelsessoftware giver dig mulighed for at oprette fakturaer hurtigere end nogensinde før, samtidig med at e-distribution automatiseres og faktureringsfejl reduceres. Resultatet er en hurtigere og bedre betalingscyklus og færre usolide fordringer.

Overhold kravene

Canons Invoice Generation-teknologi tilbyder et sikkert, digitalt opbevaringssted til alle dine fakturaer. Med fuldt kompatible fakturaformater og sporbarhed af arbejdsgange kan din organisation stole på et punkt-til-punkt-revisionsspor.

Vi kan nu ikke blot sende vores fakturaer hurtigere, mere bæredygtigt og billigere, men vi har også et værktøj, vi kan bruge fleksibelt til flere forskellige dokumentarbejdsgange. Det gør os klar til fremtiden.

Kundeprojektleder hos et regionalt forsyningsselskab

Find ud af mere

Canon er medlem af Executive Leadership Council i Association of Information and Image Management – AIIM.

AIIM Executive Leadership Council samler de dygtigste tænkere, bedste fagfolk og ledere inden for information management for at diskutere, definere og angive fremtiden for information management.