Erhverv

Håndtering af følgesedler

Når du har brug for en hurtigere og mere omkostningseffektiv måde at håndtere dine følgesedler på, kan du stole på Canon til alt det, du har brug for. Vores digitale løsning til håndtering af følgesedler giver dig en centraliseret platform, men med fleksibilitet til at tilpasse dig kundernes behov på lokalt plan.

Oplysninger er let tilgængelige og kan bruges til at skabe klarere, mere læselige følgesedler, der kan printes efter behov. Mobil e-signaturteknologi fremskynder leveringen og giver et højere niveau af datasikkerhed, mens fuldstændig synlighed af leveringsprocessen forbedrer lagerstyring. Det samlede resultat er en reduktion af administrationsomkostningerne, kortere tid til faktura og en bedre kundeoplevelse.

Vidste du det?

4 ud af 5 organisationer overvejer at reducere omkostninger til deres forsyningskæde og har det som førsteprioritet – IDC 2012

76 % af organisationerne har ingen mobilrelaterede virksomhedsprocesser – AIIM 2012

Hvorfor Canons håndtering af følgesedler?

Reducér dine omkostninger

Med vores digitale løsninger til håndtering af følgesedler kan du minimere omkostninger til dokumentlagring, skære behovet for bestilling af fortrykte formularer ned og minimere dit miljømæssige fodaftryk. Følgesedler, der er tydeligere og lettere at læse, vil reducere antallet af fejl og forkerte leverancer.

Få større kontrol

Med Canon kan du få forbedret sporingsstatus, så du opnår større synlighed af hele processen. Resultatet er færre dobbelte leverancer og forbedret administration af kurer eller flåde.

Arbejd hurtigere og smartere

Evnen til at fremskynde leverancerne og minimere tid-til-faktura giver nye måder at øge produktiviteten og effektiviteten på i din organisation. Med Canons håndtering af følgesedler kan du forbedre lagerstyring til niveauer, der har en direkte indvirkning på kundernes oplevelse.

Overhold kravene

Et digitalt arkiv over alle dine følgesedler giver et komplet revisionsspor og giver dig en hurtigere og mere sikker måde at hente ordredata på. Med fuld sporbarhed af dokumentarbejdsgange kan du nu forbedre adgangen til udgående oplysninger om forsyningskæden på tværs af hele organisationen.

De 5.000 månedlige pakkeforsendelser genererer bunker af adressekort. Vi har nu været i stand til at fjerne dem, så vi er et skridt nærmere den utopiske vision om det papirløse kontor.

GEV, Østrig

    Find ud af mere

    Canon er medlem af Executive Leadership Council i Association of Information and Image Management – AIIM.

    AIIM Executive Leadership Council samler de dygtigste tænkere, bedste fagfolk og ledere inden for information management for at diskutere, definere og angive fremtiden for information management.