Erhverv

THINK Guides

Disse insight guides ser på den aktuelle udformning af markedet for detailhandel, design og emballageindustrien, og på hvordan printverden kan udnytte disse hastigt skiftende markeder.

Find ud af mere

Think Retail

Think Retail Guide

Læs vores "THINK Retail"-guide, et magasin med de seneste analyser af og tendenser i detailhandlen, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens detailmarked.

Think Packaging

Think Packaging Guide

Læs vores Think Packaging Guide, et magasin med de seneste analyser og de nyeste tendenser, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens emballagemarked.

Think Creative

Læs vores Think Creative -guide, et magasin med de seneste analyser og de nyeste tendenser, som identificerer printmaterialers rolle på nutidens designmarked.

Think Build

Læs vores Think Build-guide, et magasin med de seneste analyser af og tendenser i byggebranchen, som identificerer printmaterialers rolle i byggebranchen i dag.

Think Décor

Think Décor

Læs vores Think Décor-guide, et magasin med den nyeste viden om og de seneste trends i den europæiske indretningsbranche, som identificerer printmaterialers rolle i indretningsbranchen i dag.

Think Personal

Think Personal Guide

Læs vores Think Personal-guide, et magasin med viden om individuel tilpasning og de muligheder, som print kan tilføre denne værdifulde service.

Se vores storformatprintere

Udforsk Canons udvalg af storformatprintere.

Gennemse showcase med applikationer

Se hvilke fantastiske muligheder du har med en Océ Arizona flatbed-printer

Læs flere artikler som denne

Think Digital understøtter printbranchen ved at forsyne læsere med brancheindsigt, nye idéer og inspirerende succeshistorier.