Océ ColorWave-applikationer - Galleri

Océ ColorWave storformatprint-løsninger, der er bygget til de travleste grafiske og CAD-arbejdsmiljøer, integreres perfekt ind i workflows, hvilket forbedrer kvaliteten og øger produktiviteten.

Gallerierne nedenfor viser nogle kreative applikationer fra Océ ColorWave-serien*, der kan hjælpe med at give innovation en central plads i din virksomhed.

Dekoration

Dekorativt print er en kunst, der kan give en overflade, en væg, et gulv, en tekstil, et møbel eller en anden genstand en unik karakter og stil. Med Canons løsninger til storformatprint kan du være sikker på, at denne karakter og stil ikke kun bliver gengivet eller kopieret, men bliver vækket til live med design, der taler for sig selv.

Grafisk kommunikation

En lang række virksomheder ønsker at printe for at formidle det centrale budskab eller et koncept for deres produkt og kampagne, fordi de ved, at de med hvert enkelt print kan påvirke kunders opfattelse direkte. Med Canons løsninger til storformatprint kan de være sikre på, at det ikke blot er af høj kvalitet, men at det også giver maksimal effekt, at skabe et effektivt middel til at formidle deres budskab, som er stort, tydeligt og effektivt.

Emballage

Kundernes opmærksomhed henledes på produkter, der ser godt ud. Men nogle gange kan godt blive bedre, endda unikt. Canons løsninger til storformatprint tilbyder alsidigt print på medier, der er designet til at beskytte, dække, transportere, opbevare eller vise en genstand på en sådan måde, at du ikke længere behøver nøjes med "godt". Hvorfor ikke prøve at blive exceptionel i stedet?