Erhverv

Showcase - anvendelsesmuligheder for Arizona-storformatprint

De prisvindende Océ Arizona UV-flatbedprintere er den perfekte platform for innovation. Océ Arizona-serien af UV-flatbedprintere kan levere en bred vifte af printmuligheder af fineste kvalitet, herunder nye teknologier som lak, print med hvidt blæk og et udvalg af smart skæretilbehør. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænsen.

For at hjælpe dig med at finde nye måder til kommerciel succes har vi samlet nogle af de flotte eksempler, som vores kunder har lavet på vores flatbedprintere. Se nedenfor, og bliv inspireret af de spændende muligheder i Arizona-serien.

Indretning

I dag er der en stærk tendens i retning af mere individualisering, hvilket ofte afspejles i den måde, folk indretter deres stuer på. Det øger efterspørgslen på tilpasset og personlig boligindretning såsom tapet, dørdesign og køkkeninventar. Det giver fantastiske muligheder for vækst for virksomheder i indretningsbranchen. De kan udvide deres forretning med boligindretningsprodukter, der giver høj avance, ved hjælp af Océ Arizona UV-flatbedprinteren.

brands

Vidste du, at...?

En gennemsnitlig detailforretning tilbyder produkter fra 1.700 forskellige varemærker, men kundens blik fanger mindre end 150 varemærker under et enkelt besøg.

Udendørs skiltning

Udendørs skiltning og reklamer er utroligt varierede og giver en unik vifte af kreative muligheder for kunder og designere. Udendørs skiltning produceret på Océ Arizona UV-flatbedprintere omfatter vejvisningsskilte, virksomhedsskilte, reklameskilte, reklamer på køretøjer, gademøbler og mange flere kreative udendørs anvendelsesmuligheder.

ink

Vidste du, at...?

Print af 10 lag oven på hinanden medfører et blæklag på ca. 1 mm.

Særlige anvendelsesmuligheder

I industrielle og produktionsorienterede miljøer øger digitalt flatbedprint friheden for produktdesign og gør det økonomisk muligt at fremstille prototyper, personlige eller tilpassede produkter. Særlige anvendelsesmuligheder er meget forskelligartede og omfatter digital maskering, membrankontaktoverlejringer, glasprint og meget andet.

tiles

Vidste du, at...?

Print af store tile-print på flere tavler med perfekt geometri kræver en rigtig flatbedprinter.

POS/POP til detailhandel

Reklameskilte ved kassen skal fange de forbipasserende kunders opmærksomhed på mindre end et sekund. Levende farver, friskt og flot design og klare budskaber kan føre til et impulskøb. Reklameskilte ved kassen, vinduesgrafik, POP-standere i butikken, mærkning i butikken og endda butiksudsmykningen kan alt sammen produceres perfekt på Océ Arizona UV-flatbedprintere på rigide og fleksible medier.

building-signage

Vidste du, at...?

Bygningsskilte kan inddeles i fire hovedkategorier: Panel, Belyst, Skiltemaling og Bannere.

Foto og kunsttryk

Med Arizona UV-flatbedprinteren kan kunderne bruge farvede lag i kombination med hvidt fyld og spotlag til at printe flotte, naturtro billeder med perfekt registrering i ét enkelt printjob. Foto- og kunsttryk udmærker sig med fantastiske detaljer, skarphed, farvedybde og jævne farveovergange. Specielle effekter opnås ofte med disse billeder i høj kvalitet ved print direkte til et transparent medie.

customised

Vidste du, at...?

Tilpassede eller personlige produkter er den største mulighed for at tilføje produkter med høj avance til dit udbud.

Produktudsmykning

Behovet for personlige eller tilpassede produkter er styret af den måde, folk ønsker at sætte et personligt præg på boliger, kontorer eller offentlige arealer. Personligt tilpassede møbler, digitale malerier, brugerdefinerede fotorammer, vægklistermærker, skræddersyet indretningstilbehør, specielt lys og brugertilpasset skiltning er blot et par eksempler på, hvad du kan fremstille på en Océ Arizona-printer.

web-to-print

Vidste du, at...?

Der findes web-til-print-løsninger, som gør det muligt for printudbydere at tilbyde personlige boligindretningsmuligheder.

Udstillings- og eventgrafik

Ved begivenheder er din stands design og din kampagnegrafik nødt til at skabe opmærksomhed og et varigt indtryk. Kunderne kigger efter levende farver, kreativt iøjnefaldende design, virksomhedsdesign, produktkampagner og mange andre typer grafik. Næsten alt på din stand kan printes med en Arizona-flatbedprinter - lige fra tapet og udstillingsstandere til gulvudsmykning og pull up-bannere.

small-quantity

Vidste du, at...?

Den mængde, der er produceret af et enkelt unikt produkt, er faldet betydeligt i de sidste ti år. Produktion af mindre mængder på en hurtig og omkostningseffektiv måde kræver brug af digitalt print.

Skæring/fræsning uden print

Det digitale Océ ProCut-skærebord sikrer fremstilling af grafik og objekter, som ikke kræver special-, skræddersyet eller personligt print. Et digitalt skærebord åbner for en verden af nye anvendelsesmuligheder og objekter, der kan fremstilles til at udvide din forretning til mere end print.

procut

Vidste du, at...?

Et digitalt Océ ProCut-skærebord gør det muligt for leverandører af digital print at udvide deres forretningsmuligheder ud over de trykte anvendelsesmuligheder.

Download whitepaper: UV Buyer’s Guide

En guide til at vælge den rigtige UV-flatbedprinter til din virksomhed

Download introduktionen til de forskellige anvendelsesmuligheder

Bliv inspireret af den offline introduktion til anvendelsesmulighederne i denne printervenlige A4-version.

Océ Arizona UV-flatbedprintere:

  • Canon
  • Erhverv
  • ...
  • Canon Europa - anvendelsesmuligheder med Arizona-storformatprint