Erhverv

Kundecases vedrørende sikkerhed

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Det var en rigtig god beslutning at installere Canons netværkssikkerhedskameraer, både på grund af deres høje kvalitet og på grund af den forskel, de har gjort i vores arbejde til hverdag. Resultaterne kunne ses med det samme.

René Groot, administrerende direktør

British Library

British-image1

Vi er så imponerede over Canons kvalitetsnetværkskameraer, at vi planlægger at udvide antallet af modeller på stedet til 400 kameraer i 2015.

Bhanu Goud, sikkerhedssystemchef

FC Dordrecht

FC-hero1

Vi ønskede at optage billeder i meget høj kvalitet, især i afsnit af stadion med meget lidt lys. Vi følte, at vi kun kunne opnå dette ved at skifte fra analogt til digitalt.

Jacques de Zeeuw, sikkerhedschef

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Vi er utroligt tilfredse med vores nye overvågningssystem. Siden implementeringen af systemet har vi markant færre tyverier i butikken, og vi har nu sat os det mål, at det tal skal endnu længere ned. Systemet er nemt at bruge og har gjort det muligt for os at forbedre den måde, vi interagerer med vores kunder på og samtidig sælger til dem.

Branka Jerala, marketingdirektør

The Student Hotel

student-hero1

Canon har hjulpet os på mange måder. Ikke kun med deres kvalitetskameraer, men også med deres fremragende niveau for rådgivning inden køb. Vi var i stand til at lave en løsning, der er nem for vores team at bruge, og som dækker vores behov fuldstændigt.

Jan-Pieter Muis, Asset Manager

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.