nama-hero1

Den slovenske supermarkedskæde Nama forbedrer sikkerheden med Canons netværkskameraer

Canons netværkskameraløsning til Nama har været yderst effektiv og resulteret i bedre muligheder for at opdage tyveri. Den overordnede forbedring af systemets billedkvalitet er en særlig kærkommen forbedring, som direkte har ført til flere registrerede overtrædelser og flere anmeldelser til det lokale politi.

Administrationen af det nye system er også enkel og brugervenlig, hvilket gør det muligt for tyveribekæmpelsesteamet at bruge mere tid på overvågning og registrering af tyveri i stedet for at skulle gennemgå dårlige videooptagelser. Nye ansatte kan desuden lære at administrere systemet i løbet af to timer. Vedligeholdelseskontrakten med integratoren sikrer øjeblikkelig reaktion i tilfælde af tekniske problemer, hvilket sikrer, at systemnedbrud har minimal indflydelse på driften.

nama-image1

"Vi kan nemt tilføje ekstra kameraer, når der er behov for det og udskifte ældre modeller. Det er en langsigtet investering. Vi glæder os over at fortsætte samarbejdet med Canon, og vi kommer højst sandsynligt til at implementere denne løsning i andre butikker i fremtiden."

Branka Jerala, marketingdirektør