Erhverv

Kundecases - detailhandel

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

EH Booth & Co Ltd

Som følge af vores politik om så vidt muligt at arbejde med lokale leverandører varierer omfanget og formatet af de fakturaer, de sender til vores butikker, også derefter – fra håndskrevne papirfakturaer på flere sider til elektroniske fakturaer. Det nye fakturabehandlingssystem giver Booths større funktionalitet med hensyn til behandling af fakturaerne og større viden om de fakturaer, som cirkulerer i virksomheden.

Steve Sumner, økonomichef

GEV

Jeg ville have noget, der var driftssikkert, nemt at betjene, og som kunne tilpasses vores behov. Der findes masser af godt designede løsninger, men for en lille virksomhed som min med syv ansatte, var der nogen af dokumenthåndteringsløsningerne, der aldrig ville kunne betale sig.

Friedrich Staller, administrerende direktør

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Vi er utroligt tilfredse med vores nye overvågningssystem. Siden implementeringen af systemet har vi markant færre tyverier i butikken, og vi har nu sat os det mål, at det tal skal endnu længere ned. Systemet er nemt at bruge og har gjort det muligt for os at forbedre den måde, vi interagerer med vores kunder på og samtidig sælger til dem.

Branka Jerala, marketingdirektør

Staples

Vi havde brug for en konsulentvirksomheds tilgang for at få indsigt i vores kunders drivkraft. Dét, vi havde brug for, var en løsning og en strategi, men ingen af delene så ud til at findes, før Canon Enterprise Services blev involveret.

Richard Houppermans, leder af Business Services

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.