Erhverv

Kundecases - den offentlige sektor

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

British Library

British-image1

Vi er så imponerede over Canons kvalitetsnetværkskameraer, at vi planlægger at udvide antallet af modeller på stedet til 400 kameraer i 2015.

Bhanu Goud, sikkerhedssystemchef

East Lothian Council

Vi havde en overordnet idé om, hvor vi gerne ville hen, men vi vidste ikke, hvordan vi skulle komme dertil. Så Canons erfaring med at gennemføre en række forskellige løsninger for andre kunder var en stor hjælp for os til at nå frem til den rigtige løsning.

Julie Caughey, økonomichef

Leeds City Council

DWF-logo.jpg

Vores førsteprioritet var at implementere en smart løsning, der sparede byen penge og gav os vores tid tilbage.

Kirsty McCarthy, MPS-leder

London Borough of Newham

Fjerndiagnosticering og -vedligeholdelse er almindeligt inden for IT, og vi mente, at en lignende fremgangsmåde kunne give betydelige fordele for vores printafdeling. Og vi vidste også, at vi dermed bedre ville kunne forstå tendenserne i vores brug af print, hvilket ville være en hjælp i udformningen af vores fremtidige printstrategi.

Gary Sussex, chef for IKT-tjenester

PCS

DWF-logo.jpg

Der er en kontinuerlig dialog med Canon for at hjælpe os med at promovere vores services.

Asad Butt, printchef

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.