Erhverv

Kundecases - professionel fotografering

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

Clive Booth

Der er noget ved at holde et print i hånden. Hvis du køber et kunstværk, vil det ofte være på et lærred. Det er det samme med et fotografi. Når du køber det, vil du købe det på papir, du køber det ikke på en skærm, for når et print er på papir, kan du holde det i hånden, og der er noget særligt ved det. Det er hovedårsagen til, at jeg har en printer.

Clive Booth

Gary Knight

Jeg har nu haft denne printer i seks år, og jeg ville overhovedet ikke overveje at købe noget andet. Den gør virkelig det, jeg beder den om, og alt, jeg kunne finde på at bede den om, og den gør det virkelig godt og ensartet. Jeg er vild med den – den er faktisk mit yndlingsudstyr.

Gary Knight

Kyas Photography

imagePROGRAF understøtter studiets vækst. Vi får bedre, større job og, endnu vigtigere, projekter, vi brænder for. Med den ekstra tid, som maskinen giver os, kan vi nu fokusere på de personaliserede porteføljer for den enkelte kundes projekt, og vi kan omhyggeligt skabe, rette og forbedre vores billeder, så vi får de allerbedste resultater.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

Uanset om det er i vores studie i London eller til pop-op-shows rundt om i verden er vi med Canons støtte i stand til at gøre Martins fotos levende med overbevisende metoder og sikre, at hans arbejde er fremtidssikret.

Louis Little, printproduktionschef

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.