Erhverv

Kundecases om print

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

Documenteam

ABC- Hero1

Små oplag kan ikke produceres omkostningseffektivt i offset-print. Og samtidig er nogle oplag for dyre, når de printes på tonerbaserede systemer.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

Som wealth management-virksomhed hører det sig til, at brand-integriteten skal være fejlfri for at skabe tillid både inden for og uden for organisationen. Canon har spillet en afgørende rolle for at opretholde denne integritet.

Vanessa O’Reilly, Marketingchef

I-Pack

ipack-logo

Vi satser på at øge volumerne med 25 % ved udgangen af 2015 og yderligere 25 % ved udgangen af 2016. Takket være Canons support og teknologi er vi godt på vej til at nå vores forretningsmål.

Atle Andreassen, grundlægger

LO Media

DWF-logo.jpg

Med den viden, vi fik fra Canon, samt den individuelle uddannelse, kan vi nu tilbyde digitale tjenester i høj kvalitet, og vi er mere fremsynede og har tålmodighed til at tænke mere strategisk.

Lars Langbo, produktionschef

Replay Studio

Replay-logo

Canon har altid været en god sparringspartner for os og har givet os ideer og leveret ekspertrådgivning, når der var behov for det. De lyttede omhyggeligt til os og vidste nøjagtigt, hvad der vil give vores firma en afgørende fordel.

Andy Halasz, administrator

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.