Erhverv

RHI

I dag bruger vi ikke længere reklamebureauer til grafisk arbejde og dataforberedelse – i stedet håndteres dette af en ekstern printleverandør, og alle printbehov udfører vi selv internt i en kvalitet, der ser ud og føles som offsetprint. Jeg skønner, at vi, som et resultat af dette, har reduceret vores omkostninger med ca. 50 % i hele processen.

Christoph Brandner, afdelingsleder

RHI AG er verdens førende teknologispecialist og producent af støbte produkter, som er uundværlige i en række tunge industrier. At fastholde denne førerposition kræver fortsatte investeringer i forskning og udvikling. Dokumentation af outputtet fra deres forskning og udvikling er også afgørende og afhænger af RHI's egen grafik- og designafdeling. Afdelingsleder Christoph Brandner havde en vision om at oprette en stærk afdeling, der kunne håndtere et bredt udvalg af marketing-kommunikationsopgaver fleksibelt og hurtigt. Med hjælp fra Canon har RHI nu fået ressourcer, de kan benytte sig af til de trykte materialer i høj kvalitet, de behøver for at holde kunderne orienteret om virksomhedens seneste nyskabelser.

Læs deres historie, og find ud af, hvordan Canon spillede en vigtig rolle i at hjælpe Christoph Brandner med at gøre sin drøm til virkelighed.

Download kundecasen

Hvilke produkter og tjenester bruger de?

Arkprintere (Farve)

Arkprintere til farve, der er designet til kommercielle trykkerier og in-house printafdelinger, leverer fremragende printkvalitet, nye workflow-løsninger og udvidet in-line-efterbehandling for et godt afkast.

Find ud af mere