Erhverv

Kundecases - produktionsvirksomhed

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon hjalp os med at vælge en global tilgang til print. I én enkelt omgang hjalp Canon os med at forvandle organisationen i hele verden.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Det handler ikke kun om at spare tid. Det har forvandlet vores måde at arbejde på.

Papanikolaou Zina, Marketing

Borealis AG

borealis

Vores mål var at få en smidig overgang til et standardiseret printmiljø, som også er fuldt netværksbaseret. Motivation bag dette var at yde mere centraliseret support til vores brugere og at opnå besparelser i forhold til både vedligeholdelse og support.

Jacky Cillen, teamleder for Information Technology & Systems (IT&S)

Falquon

Canon har hjulpet os meget med at få mest muligt ud af ONYX workflow-pakken til avanceret farvestyring. Det er en afgørende del af vores workflow, og ensartetheden af outputtet fra Océ Arizona er nu enestående.

Martin Prager, direktør, Falquon

Volkswagen

De to Canon imagePRESS-enheder har vist sig at være det ideelle supplement til den eksisterende blanding af offset og digitalt. De tilbyder en balance mellem produktivitet og kvalitet, der er perfekt til en stor del af vores arbejde, eftersom efterspørgslen på hurtig ekspedition af små oplæg stiger blandt vores kunder.

Helmuth Oschmann, leder af printafdelingen

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.