Erhverv

Kundecases i Danmark

Her lader vi de danske kunder snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer for virksomhederne.

Find ud af mere

3 x 34

3x34

Vi har fået frigivet en del tid, som vi bruger til at forbedre vores kundeservice. Alene det at vi ikke bombarderes med telefonopkald 3-4 dage efter udsendelse af fakturaer betyder rigtig meget.

Leila Bach, 3 x 34

ADMIFlow

ADMIflow

Et regnskab er en afskrift af et rigtigt bogholderi, men ikke alle bogholderier kan umiddelbart danne basis for et regnskab.

Direktør Allan B. Christensen

Albertslund Bibliotek

Albertslund Bibliotek

På trods af at vi anvendte kommunens eget trykkeri, kostede det 10 gange så meget, og vi skulle vente længe på at se det færdige resultat.

Michael Wilhjelm Christoffersen, Webkoordinator og -udvikler hos Albertslund Bibliotek

Alfa Laval A/S

Alfa Laval

Når en medarbejder har behov for almindelige, gammeldags mapper med fx 400 sider i hver i otte eksemplarer med indexfaner blev det ‘før Canon’ produceret ude i byen. Nu laver vi det hele selv, i en flottere kvalitet og til en langt billigere pris.

Jørgen Beck Jørgensen, Alfa Laval A/S

Aller Media

Aller Media

Vi sparer rigtigt mange penge; vi taler om millioner af kroner årligt. Hele installationen finansieres således af besparelser på under ét år.

Thomas Culmsee, chef for printporteføljen i it-afdelingen hos Aller Media A/S

Cargo Center Billund

Cargo Center Billund

Therefore giver os konsekvens, hvorved medarbejdernes arbejde lettes, vi sparer nogle arbejdsgange – og vores kunder får et bedre produkt. Derfor er dokumenthåndteringssystemet en succes for os.

Kundeservicechef Tonny Hansen, Cargo Center Billund.

Give Grafisk

Give Grafisk

Det blev en kæmpesucces, ikke mindst fordi Canon-maskinen er modulopbygget, hvorfor vi løbende kan konfigurere maskinen efter den aktuelle opgave.

Ejner Bork-Jensen, Give Grafisk

Karnov Group Denmark A/S

Karnov

Det jeg forventer mig mest af, er den proaktivitet Canons løsning giver mig ved konstant og automatisk at holde mig orienteret om hver enkelt kontrakts tilstand. Jeg kan på forhånd planlægge f.eks. en måneds kontraktarbejde samtidig med at løsningen giver os fuldstændig personuafhængighed, hvis en medarbejder forlader os.

Mark Henriksen, IT Manager hos Karnov Group Denmark A/S

Kellmann Reklame a/s

Kellmann

Vi bruger vores nye storformatprintere fra Canon til alt: lige fra print på folier og bannere til roll-ups samt alle øvrige printmaterialer. For et outdoor reklamebureau producerer vi eksempelvis reklamefolier til bussider og -bagender.

Arno Holck, Skiltemontør, Kellmann Reklame a/s

Litotryk A/S

Litotryk

Hos Canon møder jeg de samme kompetente mennesker hver gang. Dermed kommer vi hurtigt til at kende hinanden og installationen virkelig godt, og det er en stor fordel i hverdagen

Produktionschef Per Taubert, Litotryk A/S

Morten Hilmer

Morten Hilmer

At have pladsen og de rette rammer har givet mig lysten til at printe selv tilbage. Jeg prøver billederne af på væggen inden jeg beslutter mig for, om de skal med på min næste udstilling eller i min næste bog.

Naturfotograf Morten Hilmer

Sønderjysk Landboforening

Sønderjysk Landboforening

Vi forventer at spare et sted mellem 20 - 25 % årligt med MyPrintAnywhere, fordi vi kan reducere mængden af fejludskrifter markant. Med MyPrintAnywhere udskriver vi kun de dokumenter vi har behov for, og vores regnskabsafdeling har nu sikkerhed for at deres udskrifter ikke havner i de forkerte hænder.

Erik L. Jørgensen, IT Chef Dansk Farmer IT/Sønderjysk Landboforening

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.