Erhverv

Kundecases - sundhedssektoren

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Det var en rigtig god beslutning at installere Canons netværkssikkerhedskameraer, både på grund af deres høje kvalitet og på grund af den forskel, de har gjort i vores arbejde til hverdag. Resultaterne kunne ses med det samme.

René Groot, administrerende direktør

RDaSH

DWF-logo.jpg

Canon var meget ærlig i sin tilgang og fortalte os nøjagtigt, hvad der kunne opnås med DSF, og hvilke fordele vi kunne forvente at se.

Lisa Grandcourt, facilitetschef

St James’s Hospital

Mængden af papirarbejde på hospitalet var overvældende og voldsomt tidskrævende. Vi havde 18 måneders papirarbejde, der optog væg- og gulvplads. Det lagres nu alt sammen digitalt, hvilket har skabt et mere sikkert og behageligt arbejdsmiljø.

Pat Bailey, SAP-systemsupport

UKE

I dag er supporten af printer- og multifunktionssystemer meget bedre, fordi den udføres af Canon-eksperter. Som et resultat kan vi, som IT-afdeling, fokusere på vores kerneopgaver. Og ydermere printer vi med lavere omkostninger end nogensinde før.

Florian Benthin, chef for Desktop Services

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.