Print Foundry trives på markedet for kunsttryk og fotografi sammen med Canon

The Print Foundry, som blev grundlagt i 2008, begyndte som en printservice for digitale fotos under navnet Creative Wall Art og producerede fotoprodukter til forbrugere, som f.eks. fotolærreder og indrammede print. Da de relancerede sig selv som The Print Foundry, gik de i gang med at opgradere deres digitale printteknologi, så de kunne fremstille det høje niveau af billedkvalitet, som krævedes.

Vinderen var helt klart Canons imagePROGRAF, og de valgte dens 12-blæks printteknologi på grund af dens billedkvalitet på tværs af forskellige papirtyper og fremragende farvekalibreringsfunktioner. Disse attributter har direkte underbygget The Print Foundrys hurtige vækst på de markeder, de retter sig imod, på kun lidt over et år med en imponerende række kunder, der omfatter store detailbutikker såvel som et udvalg af kunstnere og højt respekterede fotografer.

TPF-image1

"Canon har været en fantastisk partner at samarbejde med. Vi lufter ofte idéer over for dem, diskuterer nye idéer til produkter, og hvordan man bedst kan udnytte imagePROGRAF, og de er der med det samme, hvis vi har brug for noget."

Renato Tavares, grundlægger