Samarbejdet mellem Eyes On Media og Canon er et signal om nye tider for World Press Photo

Virksomheden, som ligger i Amsterdam, tilbyder en omfattende række tjenester til professionelle fotografer og hjælper dem med at indfange, redigere og printe billeder af høj kvalitet til den avancerede del af markedet – især i udstillings-, museums-, arkitektur-, kunst- og detailbrancherne. Eyes On Media, som samarbejdede tæt med World Press Photo og Canon om at etablere den bedst mulige løsning, brugte Océ Arizona 480 GT-flatbedprinter og det digitale Océ ProCut-skærebord fra Canon til at printe direkte på 1 mm flamingoplader og dibond-ark for at producere en yderst præcis og professionel finish.

Slutresultatet gav ikke blot World Press Photo en holdbar løsning, som reducerede risikoen for beskadigelse under transport væsentligt, men som også gav fotografierne liv på en ny måde og skabte fængslende effekter, som virksomheden tror, spillede en vigtig rolle i at udstilling blev en succes.

EOM-image1

"Arizona-maskinernes billedkvalitet og anvendelsesmuligheder har forbedret vores fotoprintservice væsentligt og hjulpet os med at skaffe nye forretninger. Vi var henrykte over at blive kontaktet af World Press Photo, som vi har beundret i årevis. Vi vidste, at med støtte fra Canon og Arizona kunne vi leve op til de mange krav."

Martin Minoli, virksomhedsejer