ABC- Hero1

BM Druck bringer digital printproduktion fremad med Canon

DWF-logo.jpg

Digitalt print har altid spillet en perifær rolle i BM Drucks forretning inden for de seneste 15 år. I 2014 anerkendte Rene Cassis, den administrerende direktør i det schweiziske printfirma, at der var en tydelig stigning i kundernes efterspørgsel efter digitale printapplikationer, hvilket betød, at det var det rette tidspunkt at fokusere på dette forretningsområde.

Resultater

Canon imagePRESS C700 har fungeret perfekt uden behov for service

Canon imagePRESS C700 har fungeret perfekt uden behov for service

Reducerede outsourcing-omkostninger med 80 %

Reducerede outsourcing-omkostninger med 80 %

30 % større produktivitet

30 % større produktivitet

Mere varieret produktudbud

Mere varieret produktudbud

BMDruck-objective

Mål

Traditionelt offset-printfirma, der søger at opgradere til et digitalt printmiljø for at imødekomme stigende kundeefterspørgsel efter hurtigere service og et bredere produktudbud.

Udfordringer

• Eksisterende digital printteknologi (Canon) skulle opgraderes for at kunne opfylde kundernes efterspørgsel efter digitalt print

• Størstedelen af det digitale printarbejde blev outsourcet på grund af store mængder, hvilket kostede CHF 20.000 (cirka DKK 135.000) i en seks måneders periode (juni 2014-december 2014)

• At reducere outsourcing-omkostningerne ved at udføre digitale printvolumener internt

• At leve op til kundernes krav om print på tungere/strukturerede medietyper

Tilgang

Canon gav et nyt tilbud og vandt den eksisterende kundekontrakt på baggrund af høj service- og supportstandard, den bedste teknologi (imagePRESS C700) og valuta for pengene.