ABC- Hero1

Francis Combe Academy starter sin rejse med Canon for at udnytte den interne printafdeling kommercielt

DWF-logo.jpg

Mens Chris Turton, e-chef på Francis Combe Academy i Storbritannien, vandrede rundt i de travle haller i Messe Düsseldorf ved drupa 2012 havde han et klart mål: At finde en partner, der kunne hjælpe med at udnytte den reprografiske afdeling kommercielt.

Resultater

Større volumener – producerer 70 % af akademiets sort/hvid-print

Større volumener – producerer 70 % af akademiets sort/hvid-print

Intern produktion af nye applikationer af høj kvalitet

Intern produktion af nye applikationer af høj kvalitet

Reducerede omkostninger ved spild – et fald på 7 % i papirforbrug og klikomkostninger

Reducerede omkostninger ved spild – et fald på 7 % i papirforbrug og klikomkostninger

Sparede 7.000 pund om året ved at printe internt. Yderligere planer om at skære 12.000 pund i outsourcingomkostninger og om at introducere farveprint og avanceret efterbehandling i 2016 for at styrke tilbuddet udadtil

Sparede 7.000 pund om året ved at printe internt.
Yderligere planer om at skære 12.000 pund i outsourcingomkostninger og om at introducere farveprint og avanceret efterbehandling i 2016 for at styrke tilbuddet udadtil

francis-combe-objective

Mål

At opnå et større internt printmiljø ved at tilbyde et større udvalg af produkter, mens omkostninger og tid styres mere effektivt med henblik på øget overskud.

Udfordringer

Udviklingen af printproduktionsafdelingen blev hæmmet af et forældet, let produktionsworkflow.

francis-combe-595wide

Tilgang

• I 1996 investerede Francis Combe for første gang i kontorprintenheder.

• Dette partnerskab udviklede sig, efter Francis Combe blev etableret som akademi i 2009, og det henvendte sig til Canon for at få nyttig virksomhedsrådgivning om centralisering og strømlining af dets printworkflow. Ud over at investere i software og hardware deltog kunden i Essential Business Builder Programme (EBBP)-modulerne og Canon-arrangementer.

• I 2014 var Francis Combe så imponeret over deres fremskridt og med Canons teknologi- og konsulentservices, at der blev foretaget yderligere investeringer i VarioPrint-teknologi. Francis Combe har også planer om at tilføje farveprintteknologi og mere avanceret efterbehandling i fremtiden.