Erhverv

Kundecases - uddannelse

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

Colchester Institute

Vi syntes virkelig godt om Managed Print Services-tilgangen, som Canon anbefalede, samt professionalismen af Canon-projektteamet, og hvor tæt, de havde tænkt at indgå i partnerskab med vores eget projektteam.

Gary Horne, viceforstander, økonomi og drift

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Canon var den eneste leverandør, der for alvor fokuserede på vores behov og foreslog konkrete handlinger, som vi kunne udføre for at realisere vores langsigtede vision.

Chris Turton – e-chef

Johannes Kepler Universität

kepler-logo

Vi arbejdede sammen med Canon for at finde en løsning, der kunne hjælpe vores studerende med det samme på den mest nænsomme måde.

Alexander Freischlager, ledende driftschef

University of Nottingham

Vores universitet undersøger altid den nyeste teknologi, for eksempel 3D-print. Canons løsning har været fantastisk – vi kan printe de fine og detaljerede modeller, som arkitektstuderende har brug for.

John Morgan, Assistant Professor i arkitektur

Glasgow University

DWF-logo.jpg

Universitetet forventes at spare 5,5 millioner pund i løbet af det femårige projekt, hvilket er en enestående historie.

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.