Screentec leverer verden i fuld farve

Screentec, som ligger i den sydlige del af Wales, begyndte at se et marked i forandring, hvor kunderne fik øjnene op for, hvordan print kunne gå fra at være en verden af et begrænset antal masseproducerede farver, til at være en verden af skræddersyede produkter i små oplag fremstillet i et uendeligt antal nuancer. Nøglen til at forblive på toppen var at byde den nye verden af digitalt print velkommen, og at gøre det hurtigt.

I dag, hvor de har tilføjet to Océ Arizona-storformatprintere, har Screentec øget omsætningen med mere end 40 %, oprettet en afdeling til online-salg og udviklet unikke måder at kombinere effektiviteten ved digitale, skærm- og litografitrykmetoder for at tilbyde kunderne en række produkter og tjenester, som man ikke tidligere kunne forestille sig. For Screentec har det vigtigste ved at blande det digitale aspekt sammen med printere fra Canon været, at virksomheden aldrig har overskredet en kundes deadline.

screentec-image1
screentec-image2

"Hvis jeg skulle beskrive følelsen ved at være en Canon-kunde med ét ord, ville det være "lettet". Jeg ville have svært ved at finde fejl nogen steder – lige fra maskinernes driftssikkerhed og fleksibilitet til den service og support, som de ansatte og teknikerne tilbyder."

Darren James, administrerende direktør