Sanders Group tiltrækker nye kunder med Canons UV-flatbedprintere

Det, som begyndte som en virksomhed, der kun handlede med import og salg af magnetiske materialer i 1985 – med salg til printvirksomheder, designere og reklamevirksomheder – blev snart en førende global spiller inden for fremstilling og distribution af bøjelige magnetiske materialer til store detailkæder og skiltemarkedet.

En overtagelse i 1998 af Marco de Wert, nu administrerende direktør, kombineret med en radikal omlægning af forretningsmodellen i 2009 og introduktionen af ny UV-flatbedprinterteknologi fra Canon tog hurtigt Sanders Group i en helt ny retning – det fremtidssikrede virksomheden og åbnede op for forskellige muligheder for at tiltrække arbejde med høj avance og grundlæggende ændre produktionsprocessen for trykte magnetiske produkter.

Sanders-image1
Sanders-image2

"Océ Arizona-maskinerne har ændret min virksomhed. Under finanskrisen bukkede mange virksomheder under, men disse maskiner gjorde det muligt for mig at tjene flere penge med en mindre omsætning. I bund og grund gik min omsætning ned, men min margen gik op, fordi jeg gjorde de materialer, jeg tidligere havde handlet med, til noget af større værdi. Jeg var i stand til at opfylde et behov på markedet for korte ekspeditionstider, skræddersyede applikationer og kreative løsninger."

Marco de Wert, administrerende direktør