Projectcolor oplever succes med innovation og forskellige slags skiltegrafik

Projectcolor BV, som oprindeligt blev grundlagt i 1978 som et reprohus, er i dag anerkendt som en førsteklasses leverandør af digitalt storformatprint af høj kvalitet til nogle af verdens førende varemærker. Projectcolor producerer print til en lang række applikationer på en lang række digitale storformatprintere og -medier, de arbejder inden for stramme deadlines og må overholde de strengeste kvalitetskrav.

I tæt samarbejde med Canons workflow-specialister har Projectcolor fundet svaret i en netværksorienteret workflow-løsning baseret på Onyx Thrive, et ægte PDF-workflow fra start til slut lige fra digital filindsendelse til farvestyring, print og tilskæring.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

"De, som betjener dem, behøver ikke længere dække flere selvstændige RIP-arbejdsstationer og printere for at administrere produktionen. Og fordi Onyx Thrive er baseret på Adobe PDF Print Engine, har vi, og vores kunder, desuden fuldstændig tillid til rasteriseringen af komplekse grafiske designeffekter, herunder transparente lag, blandede farverum og håndtering af staffagefarve."

Norman Scheffer, direktør