Erhverv

Kundecases om kommercielt print

Her lader vi kunderne snakke. Se og læs vores kunders historier nedenfor, og find ud af, hvordan vores Canon-løsninger har hjulpet med at løse store udfordringer.


Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Find ud af mere

KnowledgePoint

KP-Hero1

Canons tilgang til at hjælpe os med at løse vores virksomhedsudfordringer afspejler vores egne arbejdsmetoder, og det sætter vi altid pris på. Det er dette forhold, som vil være afgørende for fremtidige investeringer, vi foretager. Vi har indtil nu været glade for at arbejde med Canon, og vi vil helt sikkert fortsætte samarbejdet med dem i fremtiden.

Andre Philpot, driftschef

Strålfors UK

Stralfors-Hero1

De fleste af vores kunder bruger en-vejsproduktion. ColorStreams funktioner betyder, at de er i stand til at skabe mere, som for eksempel at gøre brug af digitale billeder til understøttelse af deres digitale budskaber. Det drejer sig om at forbedre samt gøre de oplysninger, de leverer til kunderne mere relevante.

Tony Plummer, administrerende direktør, Storbritannien

TJ International

TJI-hero1

Den virkning, som teknologi og workflow har haft på produktiviteten, er markant. Vi kan nu producere paperbackbøger i løbet af 24 timer og indbundne bøger i løbet af 48 timer. Uden Canons kompetencer, ekspertise og rådgivning ville dette aldrig have været muligt.

Angus Clark, administrerende direktør

Brancher

Gennemse branchesektorerne, og vælg en branchetype fra rullemenuen for at få mere at vide om Canon-løsninger inden for det pågældende område.