Erhverv

Dine medarbejdere

Outsourcing og konsulentbistand

Optimering af daglige arbejdsprocesser

Digitale arbejdsprocesservices

Tid-, sted- og enhedsafhængig adgang og tilgængelighed i forbindelse med dokumenthåndtering

Integrerede dokumentservices

Overtage og administrere dokumenthåndteringsfunktioner/-afdelinger

Gør dine dokumenter lige så fleksible som dine medarbejdere

Dine medarbejdere har aldrig haft så mange muligheder for databehandling. En forøgelse i den digitale teknologi medfører en betydelig ændring i den måde, som folk arbejder på i dag. Dine medarbejdere stiller større krav til mobile arbejdsværktøjer, da de har brug for at kunne samarbejde på tværs af forskellige kontorer, processer og en forøgelse af juridiske krav.

Det betyder, at det kan være en stor udfordring til enhver tid at have alle oplysninger og dokumenter tilgængelige, tilpasningsbare og beskyttede. Hvordan kan du så understøtte driftsfleksibilitet og tilskynde til samarbejde mellem teams og afdelinger - som alt sammen er uafhængigt af tid og sted?

Ved at outsource dine kontorbaserede services til os kan du overføre alt tilknyttet personale til Canon Business Services, hvor de vil samarbejde med tusindvis af dokumentmedarbejdere og -eksperter i Canon EMEA. Sammen indfører de best practices i din virksomhed og forbedrer det daglige arbejdsmiljø på procesniveau.

Med vores cloud-services og mobile dokumentservices sikrer vi, at fleksible arbejdsmetoder og dagligt samarbejde er lige så hurtigt og fleksibelt som du har brug for.

Find ud af mere

Yderligere oplysninger