Erhverv

Dine kunder

Outsourcing og konsulentbistand

Forbedre kundekommunikation og -engagement

Marketingkommunikation

Fra udvikling, skabelse, produktion og levering til rapportering

Virksomhedskritisk kommunikation

Del dokumentproduktions-, udgivelses- og kommunikationsservices

Dit interne, full-service kommunikationsbureau

Det handler om kunden, og derfor er det her, at vi tager udgangspunkt i vores samtale med dig. Hvilket produkt eller hvilken service tilbyder du? Hvorfor og hvordan handler kunderne hos dig? Det stigende antal kommunikationskanaler og ændrede markedsforhold giver en fremragende mulighed for, at du kan opbygge nye engagementer med dine kunder og kundeemner og dermed opbygge ny omsætning og profit for din virksomhed.

Ved at outsource specifikke elementer af din kundekommunikationsfunktion til os kan vi hjælpe dig med at opfylde din virksomheds mål. Uanset om du vil være bedre til at fastholde kunder, sikre, at din kommunikation overholder alle juridiske krav, eller ganske enkelt holde udgifterne nede, dækker vores fulde vifte af servicetilbud alt fra printadministration til content management, komposition af transaktionsdokumenter, oversættelse, flerkanalsdistribution, indgående styring og rapportering.

Ved at omdanne den måde, de håndterer deres brand, kundedata og kanalvalg på, har mange af vores kunder fundet ud af, at de ved at outsource deres aktiviteter til os kan arbejde mere effektivt med deres målgrupper, både internt og eksternt.

Find ud af mere

Yderligere oplysninger