Nova fakturahåndtering

Effektivisér økonomiafdelingen
med en fakturahåndteringsløsning

Canons fakturahåndteringsløsninger hjælper med at stømline og forenkle arbejdsgange i økonomiafdelingen. Dermed øges overblikket og der sikres væsentlige forbedringer i måden at arbejde på, hvilket direkte kan bidrage til en forbedret bundlinje. Økonomiafdelingen, der har med kundedata at gøre, har ligeledes behov for at sikre at der er styr på arkivering, dataadgang, og at dokumentation er i compliant i forhold til gældende love og regler. Løsningerne fra Canon er bygget op omkring jeres krav og ønsker og integreres med jeres nuværende økonomisystem.

Bed os kontakte dig, hvis du vil vide mere om fakturahåndtering og expense-løsninger.

TAL MED OS

Ny Nova 2018 faktura software release

Vi har opdateret Nova-softwaren, så hvis du allerede har investeret i Nova, kan du opgradere* til den nyeste version ved at udfylde kontaktformularen herunder. Det er vigtigt, at jeres løsning er opdateret.

Nye funktioner:
    Optimering af godkendelsesvinduet • Smart kontering • Multi company understøttelse i Nova Mobile • Vedhæftninger som ikke er PDF-format kan nu sendes via e-mail • NYHED: Nyt Expense-modul

* Med en CSS aftale er licensen u/b, men tid og eventuelle nye moduler er ikke inkluderet.

Udfyld kontaktformularen for opdatering.

ØNSKER OPDATERING

Nova Release Information

Læs om den seneste version samt tidligere versioner og dan dig et overblik over, hvilke forbedringer og ny funktionalitet du får, når du opdaterer Nova-løsningen.

LÆS HER