Reducér omkostningerne, og øg sikkerheden

Hvis du siger print, siger vi øget dokumentsikkerhed.

I en verden, som er i hastig forandring, har det aldrig været vigtigere at reducere omkostninger og faste udgifter til supportaftaler, og samtidig sikre at din it-infrastruktur er beskyttet mod trusler.

Selvom virksomheder i stigende grad indser betydningen af print som en del af deres integrerede it-infrastruktur, indser få, hvor meget det koster dem - økonomisk såvel som i medarbejderantal.

Med hjælp fra Canon besluttede Armstrong Watson at tage direkte hånd om disse problemstillinger. Ved at tage en innovativ ændring af deres printinfrastruktur til sig har de øget produktiviteten, drastisk forbedret sikkerheden og reduceret printrelaterede IT-opkald med 50 procent.

Det handler ikke kun om besparelser og sikkerhed

Med Canon Managed Print Services kan du øge din produktivitet, ændre dine printvaner og også mindske din påvirkning af klimaet.

I IT-afdelingen bemærkede Paul Cullen også hurtigt store forandringer, herunder en 50 procents reduktion af opkald fra personale om problemer relateret til print og scanning.

"I stedet for at bruge tid på at løse en række forskellige udfordringer med flere forskellige leverandører har vi nu et enkelt nummer at ringe til i Canons hovedkontor i tilfælde af hardware- og softwareproblemer."

Armstrong Watson, Storbritannien

Kundeudfordringer

Hør, hvad vores kunder siger