Erhverv

MPS Essentials

Vores implementeringsklare MPS-løsning

Vores implementeringsklare MPS-løsning

Canon trækker på 40 års erfaring med billedbehandling og samarbejde med store multinationale virksomheder og tilbyder MPS Essentials, en omfattende pakke af tjenester til små og mellemstore virksomheder, der vil forvandle den måde, print fungerer på i din organisation.

MPS Essentials begynder med en grundig undersøgelse af din nuværende situation, hvor vi hjælper med at få klarhed over, hvad og hvordan I printer. Derefter identificerer vi eventuelle områder, hvor der forekommer spild, rationaliserer det antal enheder og leverandører, du skal håndtere, og hjælper med at overvåge og ændre printvaner. Samtidig gør vi print mere sikkert, bæredygtigt og enkelt for både brugere og IT-afdelingen.

Ved at overvåge og administrere din printinfrastruktur og fjerne de aktiviteter, der gentages hver dag, fjerner MPS Essentials besværet ved print og gør det til vores ansvar, så du sparer tid og penge.

MPS Essentials vil:

  • Overvåge og administrere alle enheder, der er dækket af din kontrakt
  • Levere automatiserede tælleraflæsninger, så du ikke behøver at gøre det
  • Tilbyde ét enkelt kontaktpunkt for dine printbehov hos Canon
  • Opdatere firmware og printerdrivere efter behov, så du får den nyeste teknologi
  • Spore dine aktiver og rapportere om forbrugsniveauer til administrationsrapportering


  • Give dig fuldstændig og løbende overblik over din printinfrastrukturs ydeevne
  • Give dig regelmæssige og kontraktmæssigt aftalte kundeevalueringer for at sikre, at du på lang sigt opnår det forventede investeringsafkast og fordelene ved vores Managed Services

MPS ville håndtere alle vores printbehov under én paraply, styre omkostningerne, øge effektiviteten og lade personalet gøre det, de er bedst til.

Imagination, Storbritannien

Før Canon anbefalede os en løsning, lagde de et stort arbejde i at lære vores organisation at kende og forstå, hvad der trængte til at blive forbedret, og hvordan det bedst kunne gøres.

Armstrong Watson, Storbritannien

Find ud af mere

Fordelene ved

Vores tilgang

Nyd godt af hurtigere printprocesser, mere effektive arbejdsgange og lavere udgifter i fem trin.