MPS bygget op omkring din virksomhed

For at din virksomhed kan opnå alle de fordele en MPS-løsning lover, er løsningen nødt til at være designet præcist til dine specifikke krav.

Vores MPS-eksperter trækker på mangeårig erfaring og er førende inden for branchen, så vi kan tilbyde dig en skaleret og skræddersyet outsource-printstyringsløsning, der giver dig fuldstændig kontrol over dit print, lige fra design og implementering til løbende support og administration.

Med vores skræddersyede Managed Print-løsning kan du være sikker på, at din organisation vil nyde godt af det højeste niveau af serviceydelser, teknologi i verdensklasse og holdbar forretningsværdi.

Hvorfor skal jeg vælge Canon?

Vi samarbejder med alle vores kunder om at levere en MPS-løsning, der tilbyder enestående værdi og fremragende kontrol. Vi kombinerer de rigtige personer, teknologier og processer for at levere en service, der lader dig skabe et effektivt, fleksibelt og omkostningsbesparende printmiljø.

Men vi er også eksperter i at foretage en gnidningsfri implementering og overgang. Du kan stole på os: Vi har skalerbarheden, bredden og brancheekspertisen til at føre det ud i livet.
Og vi stopper heller ikke der; ved hjælp af løbende forbedringer kan den tjeneste, vi yder din organisation, reducere omkostningerne og forbedre produktiviteten nu og på lang sigt, selv om din virksomhed vokser og dens behov ændrer sig.

"Vi havde en overordnet idé om, hvor vi gerne ville hen, men vi vidste ikke, hvordan vi skulle komme dertil. Så Canons erfaring med at gennemføre en række forskellige løsninger for andre kunder var en stor hjælp for os til at nå frem til den rigtige løsning."

East Lothian Council, Skotland

Fordelene ved

Vores tilgang

Nyd godt af hurtigere printprocesser, mere effektive arbejdsgange og lavere udgifter i fem trin.