no business

Erhverv

Managed Print Services

Printrelaterede problemer hører fortiden til

Administration af din egen printinfrastruktur og dine printprocesser er en kostbar og tidskrævende belastning, som tærer på dine ressourcer.

Dokumentproduktion er typisk en af de største udgifter for en organisation og koster op til 3 procent af indtjeningen. Alligevel er der mange organisationer, der hverken har tiden, personalet eller ekspertisen til at overvåge eller administrere deres printmiljø effektivt.

Hvis du bruger vores Managed Print Services-løsning til aktivt at administrere og kontinuerligt at optimere din printinfrastruktur og de relaterede virksomhedsprocesser, sparer du penge, øger effektiviteten og forbedrer din produktivitet.

Der bliver taget hånd om alt af vores eksperter, vi forbedrer din printinfrastruktur nu og på lang sigt og fjerner det daglige besvær med dokumentprint, så du kan gøre det, du er bedst til.

Vores tilgang til Managed Print Services er bygget på en fem-trins-metode, som tager udgangspunkt i en grundig analyse af kundens organisation, så vi kan hjælpe kunden med at effektivisere printprocesserne. Læs mere om vores tilgang her.

Hvorfor vælge Canons Managed Print Services?

  • Du har brug for at opnå gennemsigtighed og kontrol af din printinfrastruktur
  • Du har brug for at opnå langsigtede besparelser – så hurtigt som muligt
  • Du ønsker at ændre printvaner og reducere printmængden
  • Du har brug for at rette din opmærksomhed mod din kernevirksomhed  • Du har brug for at rationalisere antallet af dine leverandører og din printerbeholdning til en enkelt løsning
  • Du ønsker at strømline dine dokumentworkflows og øge produktiviteten
  • Du har brug for at forbedre printsikkerheden fra start til slut
  • Du ønsker at reducere din miljøpåvirkning

Den rette løsning for din virksomhed

Vælg fra Canons MPS Essentials – vores implementeringsklare pakke – eller samarbejd med vores særlige MPS-team om at designe en skræddersyet Managed Print Services-løsning, der opfylder selv dine mest komplekse krav.

En skræddersyet løsning

MPS-projekt, når du har mere komplekse processer eller kræver integration i et unikt it-miljø.

En implementeringsklar løsning

Til små og mellemstore virksomhed med almindelige printadministrationsbehov.

Den "skjulte omkostning ved print"

Undersøgelser viser, at den gennemsnitlige organisation kan bruge mere end kr. 80.000,- pr. medarbejder hvert år på print* – selv inden omkostningen for brug af eksterne printvirksomheder er regnet med.

Mange organisationer er ikke klar over, hvor meget print koster dem, eller at de synlige omkostninger kun udgør ca. 20 procent af de samlede omkostninger. Det er derfor eksperterne ofte taler om "den skjulte omkostning ved print". Det er også derfor, at det giver mening at overveje, om du er den bedste til at administrere disse usynlige omkostninger, og hvordan du kan undgå at spilde tid og penge.

Omkostningerne ved print

Synlige omkostninger – f.eks. hardware, forbrugsstoffer og vedligeholdelse
It-support og infrastruktur – f.eks. support, træning og netværk
Administration og indkøb – f.eks. bestilling, fakturering og leverandøradministration
Dokumentproduktion – f.eks. slutbrugerens tid og energi
Dokumenthåndtering – f.eks. arkivering, lagring og elektronisk indsamling

* Tilpasset fra ALL Associates Group, Inc 2012

Find ud af mereHvad siger vores kunder?

De besparelser, vi har opnået på printstrategien, har gjort det muligt igen at investere i vores undervisnings- og læringsprogrammer for andre områder af institutionen.

Colchester Institute,
Storbritannien

Der er sket en drastisk rationalisering af antallet af printere. Det har medført, at udgifterne til blækpatroner er blevet reduceret med 66 %, hvilket er mere end målet på 50 %.

East Lothian Council, Skotland

Vi har opnået så mange ting. Printrelaterede omkostninger er blevet reduceret betydeligt, hvilket har stor indflydelse på bundlinjen.

Imagination, Storbritannien