Essential Business Builder Program

Programoplysninger

Hvorfor deltage?

Canons Essential Business Builder Program kan gavne alle printvirksomheder - fra interne faciliteter til kommercielle printvirksomheder.
Få skræddersyet, rettidig rådgivning og vejledning fra uafhængige brancheeksperter, der vil hjælpe dig med at løse dine kritiske forretningsudfordringer og forbedre den overordnede performance.

Kontakt os

Tre supportkanaler

Essential Business Builder Program leveres af uafhængige eksperter fra printbranchen gennem tre kanaler:

Værdifuld indsigt, som giver forbedrede virksomhedsresultater

De er skrevet af førende eksperter og giver en samlet oversigt over en lang række emner relateret til digitalt print, sammen med værdifuld viden om implementering og forbedrede resultater. Du får praktiske råd, der er tilpasset dig, om alt fra forretningsplanlægning til konkurrencedygtige priser og produktionsworkflow til farvestyring.

Få mere at vide om en række digitale printrelaterede emner, og få uvurderlig indsigt til at forbedre virksomheden.

Hjælper din virksomhed med at være forberedt

Lærerige workshops er et nøgleelement i Essential Business Builder Program, og de klæder dig på med den viden, du behøver for at forbedre din konkurrencemæssige fordel. De små interaktive grupper giver dig fleksibilitet til at dele læring og bedste praksis samt diskutere specifikke emner og få rådgivning, der direkte vedrører din virksomhed.

Få den viden, inspiration og support, du behøver for at opretholde konkurrencemæssige fordele i ansigt til ansigt-møder, der ledes af uafhængige eksperter, om en lang række printrelaterede emner som f.eks. Salg af digitalt print, Markedsføring af printere, Tværmedier eller Web-til-print.

Vejledning til virksomheder i den virkelige verden

Vores uafhængige vejledere i Essential Business Builder Program har de færdigheder, den viden og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at styrke din printforretning.

Vejledningen gives af uafhængige eksperter inden for en tidsramme, der passer til dine behov. Den løbende support, som er designet til at imødekomme dine specifikke udfordringer og behov, hjælper med at adskille strategisk planlægning fra dag-til-dag-udfordringer og giver dig samtidig den klarhed, du skal bruge for at opnå succes.


Succeshistorier

"Takket være Canons praktiske, skræddersyede rådgivning og vejledning har PCS implementeret en række innovative løsninger, der har gjort en håndgribelig forskel for vores virksomhed."

Asad Butt – Public & Commercial Services Union

"Med Canons hjælp kan vi nu kun blive bedre, tilpasse os markedet og øge vores salg."

Bradley Vaughan – Kingsley Print

Yderligere oplysninger

Download brochure