Erhverv

Business Services

Uanset om du ønsker at forbedre håndteringen af dine digitale eller dine fysiske dokumenter, har Canon stor ekspertise og mange teknologier, der bliver ved med at udvikle sig i takt med dine behov nu og i fremtiden.

Services spænder fra ledelsesrådgivning om informationhåndtering til forskellige dokumenthåndteringsløsninger til alle typer kontorer, som kan outsources til os eller klares in-house. Vi tilbyder også en pakke med workshops og vejledning til professionelle printleverandører til at hjælpe dem med at få det meste ud af markedstendenserne.

Find ud af mere

[MASTER] Picture_Document management

Managed Print Services

Rationalisér din print- og dokumenthåndtering.

Læs mere

[MASTER] Picture_Business services

Outsourcing

Forvandl den måde, du samarbejder med dine kunder på, administrér dine forretningsprocesser, og indfør nye arbejdsmetoder.

[MASTER] Picture_ebbp

Services til printudbydere

Workshops, vejledning og markedsindsigt.

Services til professionelle fotografer og filmskabere

Det europæiske Canon Professional Services-program er en helt gratis service, der giver professionelle Canon fotografer og filmskabere eksklusiv adgang til en række fordele, herunder CPS-support ved større events, prioriteret reparationsservice og lokal CPS-support i udvalgte europæiske lande.

Hvorfor Canon?

De måder, hvorpå vi kommunikerer og deler oplysninger ændres hurtigere og hurtigere. Canon har den ekspertise, teknologi og globale struktur til at hjælpe dig med at bevare forspringet i forhold til konkurrenterne.

Søg efter branche eller afdeling