Canon VB-S905F

VB-S905F

Et sikkerhedskamera i miniformat med fast kasse og ultrakompakt objektivteknologi. Det kompakte design gør kameraet ideelt til et bredt udvalg af forskellige kommercielle miljøer indendørs.

/Images/VB-S905F_tcm81-1465245.jpg

Fordele

 • Enestående kompakt minidesign med fast kasse
 • 1,3 Megapixel opløsning
 • CMOS-sensoren leverer høj ydeevne i svag belysning
 • Canon f/1.6 vidvinkelobjektiv tilbyder en synsvinkel på 96°
 • Multi-streaming (2x H.264, 3x MJPEG) i HD eller lavere opløsninger
 • Konturoptagelse/afspilning fra MicroSD-kort (op til 64 GB)
 • Seks intelligente indbyggede analyser
 • Auto Smart Shade Control anvender optimal eksponering i vanskelige lysforhold
 • Kompatibel med ONVIF v2.2 og Profile S
 • Ideelt til et bredt udvalg af kommercielle miljøer indendørs

Funktioner

Kig nærmere på Canon VB-S905F

HD-opløsning


Det usædvanligt kompakte VB-S905F sikkerhedskamera i miniformat med fast kasse har HD-opløsning (1280 x 720) ved 30 fps. En CMOS-sensor leverer imponerende billedkvalitet uden farveudtværing eller slørede linjer. Auto Smart Shade Control (SSC) optimerer eksponeringen til forbedring af højlys og korrektion af skyggeområder i scener med modlys eller dårlige lysforhold og giver effektiv drift både om dagen og om natten.

Fremragende Canon-objektivkvalitet


Kameraets nye, ultrakompakte vidvinkelobjektiv byder på en synsvinkel på 96°. Takket være vidvinkelegenskaberne og det fremragende f/1.6 Canon-objektiv leveres der mere lys til kameraets sensor – hvilket giver mere lysstærke og mere detaljerede billeder.

Dobbelte billedprocessorer


De dobbelte billedprocessorer – DIGIC DV III og DIGIC NET II – sikrer enkel optagelse, behandling, kodning og transmission af billeder. Den interne programmering er designet på ny til at levere flere H.264- og/eller MJPEG-streams i HD eller lavere opløsninger. Ud over multistreaming kan kameraet også udføre simultan streaming. H.264-kodeenheden leverer video i høj kvalitet med høj komprimering til uafbrudt overvågning i en række miljøer.

Let at integrere


Kameraet integreres let og ubesværet takket være SDK'et og HTTP-protokolspecifikationerne for netværkskameraer. Canon er fuldgyldigt medlem af ONVIF – et brancheforum, som er engageret i udvikling af en global standard for interfaces til IP-baseret fysisk sikkerhed. Overholdelse af de nyeste ONVIF V2.2 og Profile S gør det nemt at lave en løsning med ONVIF-kompatibel software til styring af video.

Omfattende indbyggede analysefunktioner


VB-S905F har et usædvanligt omfattende sæt af intelligente funktioner for en så kompakt enhed. Det omfatter registrering af objekter i bevægelse, registrering af efterladte objekter, registrering af manipulation med kameraet, registrering af forbipasserende og registrering af volumen. Normalt afbryder ændringer i lysforholdene kameraets analyser, men den nye Canon-serie nulstiller automatisk inden for 20 sekunder efter registrering af en betydelig ændring i lysstyrken. Det sikrer kortest mulige afbrydelser af eventuelle kørende analyser.

Enkel og fleksibel installation


Power over Ethernet-teknologi (PoE), kompatibel med IEEE802.3af, tillader brug af et enkelt LAN-kabel til såvel strømforsyning af kameraet som overførsel af video- og lyddata ved tilslutning til en PoE-midspan eller -switch.

Specifikationer

Få mere at vide om Canon VB-S905F, dets funktioner og hvad det kan.

DIGIC NET II

Effektiv netværksbehandling

Digic DV III

Styrer billedkvalitet og kontrol

1.3 Mega Pixel

Billeder i høj kvalitet

Intelligent Function

Analyse af videoindhold

Power over Ethernet

Strøm via Ethernet

microSD

Avanceret optagelse

CCMT

Styring af flere kameraer

VB-S905F
 • VB-S905F-hovedenhed
 • Installations-cd-rom
 • Installationsvejledning
 • Garantikort
 • Folder med garantibevis