Canon VB-S31D

VB-S31D

Valg mellem PT Minidome (VB-S31D) og Fixed Minidome (VB-S800D) Full HD netværks-sikkerhedskameraer med ny, ultrakompakt objektivteknologi. Ideelt til indendørs sikkerhedsopgaver inden for detailhandel, uddannelse og erhvervsliv.

/Images/VB-S31D_tcm81-1465236.jpg

Fordele

 • Full HD med 30 fps
 • CMOS-sensor til høj ydeevne i svag belysning
 • F/1.6 Canon-vidvinkelobjektiv
 • Valg mellem PT-Minidome og Fixed Minidome
 • Multistreaming af MJPEG- og H.264-video
 • Direkte optagelse/afspilning fra MicroSD-kort (64 GB)

Funktioner

Kig nærmere på Canon VB-S31D

Høj billedkvalitet


De ultrakompakte sikkerhedskameraer med netværksfunktioner VB-S31D med PT Minidome og VB-S800D Fixed Minidome har Full HD (1920 x 1080) opløsning ved 30 fps. En CMOS-sensor leverer imponerende billedkvalitet uden farveudtværing eller slørede linjer. Auto Smart Shade Control (SSC) optimerer eksponeringen til forbedring af højlys og korrektion af skyggeområder i scener med modlys eller dårlige lysforhold og giver effektiv drift både om dagen og om natten.

Canon-objektiver af udsøgt kvalitet


Kameraernes nye, ultrakompakte vidvinkelobjektiv byder på en synsvinkel på 95°. Desuden har VB-S31D panorerings- og tiltfunktioner (PT), så det er nemt at flytte kameraet til programmerede forudindstillede placeringer. Takket være vidvinkelegenskaberne og det fremragende F/1.6 Canon-objektiv leveres der mere lys til kameraets sensor – med mere lysstærke billeder med flere detaljer.

Dobbelte billedprocessorer


De dobbelte billedprocessorer – DIGIC DV III og DIGIC NET II – sikrer nem optagelse, behandling, kodning og transmission af billeder. Den interne programmering er designet på ny til at levere flere H.264- og/eller MJPEG-streams i HD eller lavere opløsninger. Ud over multistreaming kan kameraerne også udføre simultan streaming. H.264-kodeenheden leverer video i høj kvalitet med høj komprimering til uafbrudt overvågning i en række miljøer.

Nem integration og kompatibilitet


Begge kameraer integreres let og ubesværet takket være SDK'et og HTTP-protokolspecifikationerne for netværkskameraer. Overholdelse af de nyeste ONVIF V2.2 og Profile S gør det nemt at lave en løsning med ONVIF-kompatibel software til videostyring.

Omfattende indbyggede analysefunktioner


Begge kameraer har det samme omfattende sæt af intelligente funktioner, inklusive registrering af objekter i bevægelse, registrering af efterladte objekter, registrering af manipulation med kameraet, registrering af forbipasserende og registrering af volumen. Normalt afbryder ændringer i lysforholdene kameraets analyser, men den nye Canon-serie nulstiller automatisk inden for 20 sekunder efter registrering af en betydelig ændring i lysstyrken. Det sikrer kortest mulige afbrydelser af eventuelle kørende analyser.

Praktisk og nemt at installere


Power over Ethernet-teknologi (PoE), kompatibel med IEEE802.3af, tillader brug af et enkelt LAN-kabel til såvel strømforsyning af kameraet som overførsel af video- og lyddata ved tilslutning til en PoE-midspan eller -switch. PoE fungerer i installationer med afstande op til 100 meter, mens strømforsyning giver fleksibel installation på afstande op til 500 meter.

Specifikationer

Få mere at vide om Canon VB-S31D, dets funktioner og hvad det kan.

DIGIC NET II

Effektiv netværksbehandling

Digic DV III

Styrer billedkvalitet og kontrol

Full HD

Full HD-opløsning

PT

Pan & Tilt

Drag to move

Nem PTZ-kontrol

Area zoom

Nem målretning

Intelligent Function

Analyse af videoindhold

Power over Ethernet

Strøm via Ethernet

microSD

Avanceret optagelse

CCMT

Styring af flere kameraer

VB-S31D
 • VB-S31D-hovedenhed
 • Installations-cd-rom
 • Sikkerhedswire for forebyggelse af fald
 • Skrue til sikkerhedswire
 • Skabelon for kamerainstallation
 • Installationsvejledning(J)
 • Folder med garantibevis