Canon VB-M720F

VB-M720F

VB-M720F 1,3 Megapixel-kamera med fast kasse og med ultrabredt synsfelt på 112° og fremragende ydeevne i svag belysning. Fleksible installationsmuligheder til indendørs og udendørs brug.

/Images/VB-M720F_tcm81-1465228.jpg

Fordele

  • Tag klare, detaljerede billeder med 1,3 Megapixel opløsning
  • Få glæde af en synsvinkel på 112° fra et lysstærkt f/1.2 (vidvinkel) objektiv
  • Opnå bedre resultater under forhold med stærkt modlys med Auto SSC
  • Optag video uden besvær med funktion til flere streams
  • Bedre beskyttelse med avancerede indbyggede analyser

Funktioner

Kig nærmere på Canon VB-M720F

Enestående billedkvalitet og klassens bedste optik


Beskyt og overvåg dit område i 1,3 Megapixel med enestående billedkvalitet, der udnytter Canons DIGIC DV III-billedprocessor. Et ultrabredt synsfelt på 112° samt objektiv med 3x optisk og 4x digital zoom, i kombination med flytbart infrarød-filter, gør det muligt for dig at se alt på alle tider af døgnet.Elektronisk bagudfokussystem og lysstærkt f/1.2 (vidvinkel) objektiv giver enestående ydeevne.

Imponerende ydeevne for video


Canons DIGIC NET II har en H.264-kodeenhed, som skaber højkomprimerede videoer af høj kvalitet. Samtidig giver forbedret støjreduktionskontrol (NR) og farvegengivelse dig synlige farver, selv ved svag belysning. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) giver bedre visning af forgrundsmotiver i lyse modlysbilleder. Fremragende ydeevne ved svag belysning og flytbart infrarød-filter sikrer gode resultater i mange forskellige omgivelser.

Intelligent med fokus på sikkerhed


Intelligente funktioner hjælper med at identificere foruroligende situationer ved at analysere forskelle mellem forskellige områder. Det er muligt at bruge op til 15 funktioner samtidigt på ét kamera. Et udvalg af seks forskellige intelligente funktioner omfatter registrering af objekter i bevægelse, registrering af efterladte objekter, registrering af fjernede objekter, registrering af manipulation med kameraet, registrering af forbipasserende og registrering af lydstyrke. Registreret aktivitet kan indstilles til at aktivere optagelse, uploade billeder til en server eller til at sende en e-mail-meddelelse. Med et SD-kort kan du gemme og gennemse alarmoptagelser uden først at downloade indholdet til en pc. SSL/TLS-kryptering sikrer en sikker forbindelse mellem kamera og server.

Forbedret kompatibilitet og brugervenlighed


Canons netværkskameraer er kompatible med førende software til styring af video. Overholdelse af den nyeste ONVIF v2.4 Profile S gør det nemt at skabe en løsning med ONVIF-kompatibel software til videostyring. Canon understøtter også ubesværet integration via brug af Canons netværkskamera-SDK og specifikation af HTTP-protokol.

Nem og fleksibel installation


Kameraet kan anvendes i flere indendørs og udendørs installationer ved at installere det ved hjælp af forskellige huse eller beslag (tilbehør). VB-H720F kan forsynes med strøm fra flere forskellige kilder: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Specifikationer

Få mere at vide om Canon VB-M720F, dets funktioner og hvad det kan.

DIGIC NET II

Effektiv netværksbehandling

Digic DV III

Styrer billedkvalitet og kontrol

1.3 Mega Pixel

Billeder i høj kvalitet

Auto DayNight

Aftageligt IR-filter

Intelligent Function

Analyse af videoindhold

Power over Ethernet

Strøm via Ethernet

SD Card

Edge recording

CCMT

Styring af flere kameraer

VB-M720F
  • VB-M720F hovedenhed
  • Netstik
  • Installations-cd-rom(J/E/F/I/G/S)
  • Installationsvejledning(J)
  • Folder med garantibevis