Canon VB-M620VE

VB-M620VE

VB-M620VE 1,3 Megapixel IP-sikkerhedskameraet med fast kuppel er hærværkssikret og er med sit IP66-klassificerede hus perfekt under hårde udendørs betingelser. Overvåg og registrér aktiviteter dag og nat med et ultrabredt synsfelt på 111°.

VB-M620VE

Fordele

 • Udendørs beskyttelse med hårdført og vejrbestandigt kabinet
 • Fremragende billedkvalitet med 1,3 Megapixel og 3x bred optisk zoom
 • Flytbart infrarød-filter giver overvågningsfunktionalitet 24 timer i døgnet
 • Ekstern panorering/tilt/rotering/zoom-funktion (PTRZ) reducerer installationstiden
 • Fleksibel overvågning og optagelse med dobbelte H.264-streams

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon VB-M620VE

Enestående billedkvalitet og klassens bedste optik


Beskyt og overvåg dit område i en opløsning på 1,3 Megapixel med enestående billedkvalitet, der udnytter Canons DIGIC DV III-billedprocessor. Et objektiv med ultrabredt synsfelt på 111° samt 3x optisk og 4x digital zoom, i kombination med flytbart IR-filter, gør det muligt for dig at se alt på alle tider af døgnet. Elektronisk bagudfokussystem og lysstærkt f/1.2-objektiv giver enestående ydeevne.

hærværkssikret og vandtæt design


Den udvendige del af huset er fremstillet i aluminiumslegering, og den stærke polykarbonat-kuppel er slagfast, hvilket gør, at VB-M620VE-kameraet kan tåle stød på op til 50 joule. Støv- og vandtæthed lever op til IP66-standard, hvilket gør det ideelt til udendørs brug. Driftstemperaturer på -10 °C til 50 °C og en indbygget tågereducerende mekanisme gør det ideelt under ekstreme forhold. Ved at tilføje en ekstra varmeenhed kan kameraet bruges under temperaturer helt ned til -30 °C.

Imponerende ydeevne for video


Canons DIGIC NET II-netværksprocessor har en H.264-kodeenhed, som skaber højkomprimerede videoer i høj kvalitet. Samtidig giver forbedret støjreduktionskontrol (NR) og farvegengivelse dig synlige farver, selv ved svag belysning. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) giver bedre visning af forgrundsmotiver i lyse modlysbilleder. Produktklassens førende ydeevne ved svag belysning og tydelig dag/nat-funktion sikrer gode resultater i mange forskellige omgivelser.

Intelligent med fokus på sikkerhed


Intelligente funktioner hjælper med at identificere foruroligende situationer ved at analysere forskelle mellem forskellige områder. Det er muligt at bruge op til 15 funktioner samtidigt på ét kamera. Et udvalg af seks forskellige intelligente funktioner omfatter registrering af objekter i bevægelse, registrering af efterladte objekter, registrering af fjernede objekter, registrering af manipulation med kameraet, registrering af forbipasserende og registrering af lydstyrke. Registreret aktivitet kan indstilles til at aktivere optagelse, uploade billeder til en server eller til at sende en e-mail-meddelelse. Med et SD-kort kan du gemme og gennemse alarmoptagelser uden først at downloade indholdet til en pc. SSL/TLS-kryptering sikrer en sikker forbindelse mellem kamera og server.

Forbedret kompatibilitet og brugervenlighed


Overholdelse af den nyeste ONVIF V2.4 Profile S gør det nemt at skabe en løsning med ONVIF-kompatibel software til videostyring. Canon understøtter også ubesværet integration via brug af Canons netværkskamera-SDK og specifikation af HTTP-protokol.

PTRZ-funktion giver nem opsætning


Værktøjet til indstilling af kameravinkel gør det nemmere at opsætte visningen efter installation, hvilket sparer tid ved at tillade fjernbetjening af funktionerne panorering/tilt/rotation/zoom (PTRZ) fra en netværkstilsluttet computer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon VB-M620VE, dets funktioner og hvad det kan.

DIGIC NET II

Effektiv netværksbehandling

Digic DV III

Styrer billedkvalitet og kontrol

1.3 Mega Pixel

Billeder i høj kvalitet

IK10

Certificeret hærværkssikret beskyttelse

Weatherproof

Vejrbestandig

Auto DayNight

Aftageligt IR-filter

Intelligent Function

Analyse af videoindhold

Power over Ethernet

Strøm via Ethernet

SD Card

Edge recording

CCMT

Styring af flere kameraer

 • VB-M620VE hovedenhed
 • Netstik
 • Installations-cd-rom
 • Enhed til sikkerhedsledning
 • Kabel til lyd-interface
 • Skruenøgle
 • Skabelon
 • Installationsvejledning(J)
 • Folder med garantibevis

Beregner af synsvinkel

Værktøj til at beregne nødvendig diskplads

Camera Layout Simulator (CLS)