Canon VB-M42

VB-M42

VB-M42 1,3 megapixel PTZ IP-sikkerhedskameraet kombinerer en imponerende 240x zoom, enestående funktionalitet i svag belysning og hurtig autofokus. Fleksible installationsmuligheder til indendørs og udendørs brug.

/Images/VB-M42_tcm81-1465206.jpg

Fordele

  • Tag klare, detaljerede billeder med 1,3 Megapixel opløsning ved op til 30 fps
  • Opnå større overvågningsfleksibilitet med fuld panorering, tilt og zoom
  • Få glæde af 20x optisk zoom fra et kompakt objektiv
  • Fremragende ydeevne under vanskelige lysforhold og automatisk SSC
  • Fleksibel overvågning og optagelse med dobbelte H.264-streams

Funktioner

Kig nærmere på Canon VB-M42

Enestående billedkvalitet og klassens bedste optik


Beskyt og overvåg dit område i en opløsning på 1,3 Megapixel med enestående billedkvalitet, der udnytter Canons DIGIC DV III-billedprocessor. VB-H42 har et kraftigt 20x optisk zoomobjektiv med 12x digital zoom, hvilket giver en samlet zoom på 240x. Objektivet har et 60,4° bredt synsfelt (i den brede ende) og hurtig autofokus. Panorer, tilt og zoom eksternt for at få glæde af 1,3 Megapixel videoopløsning med fremragende ydeevne i svag belysning.

Imponerende ydeevne for video


Canons DIGIC NET II-netværksprocessor har en H.264-kodeenhed, som skaber højkomprimerede videoer i høj kvalitet. Samtidig giver forbedret støjreduktionskontrol (NR) og farvegengivelse dig synlige farver, selv ved svag belysning. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) giver bedre visning af forgrundsmotiver i lyse modlysbilleder. Produktklassens førende ydeevne ved svag belysning og tydelig dag/nat-funktion sikrer gode resultater i mange forskellige omgivelser.

Intelligent med fokus på sikkerhed


Intelligente funktioner hjælper med at identificere foruroligende situationer ved at analysere forskelle mellem forskellige områder. Det er muligt at bruge op til 15 funktioner samtidigt på ét kamera. Et udvalg af seks forskellige intelligente funktioner omfatter registrering af objekter i bevægelse, registrering af efterladte objekter, registrering af fjernede objekter, registrering af manipulation med kameraet, registrering af forbipasserende og registrering af lydstyrke. Registreret aktivitet kan indstilles til at aktivere optagelse, uploade billeder til en server eller til at sende en e-mail-meddelelse. Med et SD-kort kan du gemme og gennemse alarmoptagelser uden først at downloade indholdet til en pc. SSL/TLS-kryptering sikrer en sikker forbindelse mellem kamera og server.

Forbedret kompatibilitet og brugervenlighed


Overholdelse af den nyeste ONVIF V2.4 Profile S gør det nemt at skabe en løsning med ONVIF-kompatibel software til videostyring. Canon understøtter også ubesværet integration via brug af Canons netværkskamera-SDK og specifikation af HTTP-protokol.

Nem og fleksibel installation


Kameraet kan anvendes i flere indendørs og udendørs installationer ved at installere det ved hjælp af forskellige huse eller beslag (tilbehør). VB-H42 kan forsynes med strøm fra flere forskellige kilder: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Specifikationer

Få mere at vide om Canon VB-M42, dets funktioner og hvad det kan.

DIGIC NET II

Effektiv netværksbehandling

Digic DV III

Styrer billedkvalitet og kontrol

1.3 Mega Pixel

Billeder i høj kvalitet

PTZ

Pan Tilt Zoom

Drag to move

Nem PTZ-kontrol

Area zoom

Nem målretning

Preset Tours

Automatiseret patruljering

Auto DayNight

Aftageligt IR-filter

Intelligent Function

Analyse af videoindhold

Power over Ethernet

Strøm via Ethernet

SD Card

Edge recording

CCMT

Styring af flere kameraer

VB-H43
  • VB-M42 hovedenhed
  • Netstik
  • Installations-cd-rom
  • Installationsvejledning(J)
  • Folder med garantibevis