Canon VB-H630D

VB-H630D

VB-H630D Full HD IP-sikkerhedskameraet med fast kuppel er perfekt til indendørsforhold. Overvåg og registrér aktiviteter dag og nat med et ultrabredt synsfelt på 111°.

/Images/VB-H630D_tcm81-1464351.jpg

Fordele

 • Fremragende billedkvalitet med Full HD og 3x bred optisk zoom
 • Flytbart infrarød-filter giver overvågningsfunktionalitet 24 timer i døgnet
 • Ekstern panorering/tilt/rotering/zoom-funktion (PTRZ) reducerer installationstiden
 • Fleksibel overvågning og optagelse med dobbelte H.264-streams

Funktioner

Kig nærmere på Canon VB-H630D

Enestående billedkvalitet og klassens bedste optik


Beskyt og overvåg dit område i Full HD med enestående billedkvalitet, der drager fordel af Canons DIGIC DV III-billedprocessor. Et ultrabredt synsfelt på 111° samt objektiv med 3x optisk og 4x digital zoom, i kombination med flytbart infrarød-filter, gør det muligt for dig at se alt på alle tider af døgnet. Elektronisk bagudfokussystem og lysstærkt f/1.2 (vidvinkel) objektiv giver enestående ydeevne.

Imponerende ydeevne for video


Canons DIGIC NET II-netværksprocessor har en H.264-kodeenhed, som skaber højkomprimerede videoer i høj kvalitet. Samtidig giver forbedret støjreduktionskontrol (NR) og farvegengivelse dig synlige farver, selv ved svag belysning. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) giver bedre visning af forgrundsmotiver i lyse modlysbilleder. Produktklassens førende ydeevne ved svag belysning og tydelig dag/nat-funktion sikrer gode resultater i mange forskellige omgivelser.

Intelligent med fokus på sikkerhed


Intelligente funktioner hjælper med at identificere foruroligende situationer ved at analysere forskelle mellem forskellige områder. Det er muligt at bruge op til 15 funktioner samtidigt på ét kamera. Et udvalg af seks forskellige intelligente funktioner omfatter registrering af objekter i bevægelse, registrering af efterladte objekter, registrering af fjernede objekter, registrering af manipulation med kameraet, registrering af forbipasserende og registrering af lydstyrke. Registreret aktivitet kan indstilles til at aktivere optagelse, uploade billeder til en server eller til at sende en e-mail-meddelelse. Med et SD-kort kan du gemme og gennemse alarmoptagelser uden først at downloade indholdet til en pc. SSL/TLS-kryptering sikrer en sikker forbindelse mellem kamera og server.

Forbedret kompatibilitet og brugervenlighed


Overholdelse af den nyeste ONVIF V2.4 Profile S gør det nemt at lave en løsning med ONVIF-kompatibel software til videostyring. Canon understøtter også ubesværet integration via brug af Canons netværkskamera-SDK og specifikation af HTTP-protokol.

PTRZ-funktion giver nem opsætning


Værktøjet til indstilling af kameravinkel gør det nemmere at opsætte visningen efter installation, hvilket sparer tid ved at tillade fjernbetjening af funktionerne panorering/tilt/rotation/zoom (PTRZ) fra en netværkstilsluttet computer.

Specifikationer

Få mere at vide om Canon VB-H630D, dets funktioner og hvad det kan.

DIGIC NET II

Effektiv netværksbehandling

Digic DV III

Styrer billedkvalitet og kontrol

Full HD

Full HD-opløsning

Auto DayNight

Aftageligt IR-filter

Intelligent Function

Analyse af videoindhold

Power over Ethernet

Strøm via Ethernet

SD Card

Edge recording

CCMT

Styring af flere kameraer

VB-H630D
 • VB-H630D hovedenhed
 • Netstik
 • Installations-cd-rom
 • Enhed til sikkerhedsledning
 • Kabel til lyd-interface
 • Skabelon
 • Installationsvejledning
 • Folder med garantibevis